Scoprions revine la București

23-03-2023

Să fii, să simți și să trăiești rock e atemporal – indiferent de vârstă, de standarde sau de evoluția tehnologiei. Un concert mult-așteptat este o experiență care se vede, se aude, se respiră și rămâne unul dintre acele momente în care rămâi fără cuvinte. Iar când trupa de pe scenă aduce același strigăt de libertate și același mesaj atât de actual ca acum aproape 30 de ani; cuvintele oricum nu își mai au sensul căci muzica vorbește și inspiră.

Încă o dată, „Wind of change” se va auzi la București, pe 12 iunie, la Romexpo, în cadrul unui concert de colecție al legendarei trupe germane Scorpions, din cadrul Crazy World Tour.

Originară din Hanovra, „Scorpions” a luat naștere din inițiativa chitaristului Rudolf Schenker și s-a consacrat în anii ’80 cu piese care au fost pe buzele tuturor, ca “No One Like You”, “Still Loving You” și “Rock You Like A Hurricane”, afirmându-se totodată drept cel mai important grup heavy al Germaniei. „Scorpions” este una dintre cele mai longevive trupe de rock, cu peste 50 de ani de carieră și peste 100 de milioane de albume vândute, a căror muzică sună la fel ca în prima zi și care ilustrează aceleași idealuri care ne țin umani, în viață și mergând înainte.

Mai multe informații și bilete pe pagina evenimentului: http://www.eventim.ro/ro/bilete/scorpions-bucuresti-romexpo-488534/event.html.