RMN SUPERMARK 1.5T

Info produs

 • Preț de listă

  702.100 euro (tva inclus)

 • Producător

  Anke – China

 • Garanție produs

  1 An

Specificatii produs

SuperMark 1.5T cu cea mai recentă platformă ART este un sistem RMN supraconductor de nouă generație, proiectat cu accent pe preocupările utilizatorilor, pe baza a peste 30 de ani de experiență în cercetare și dezvoltare. Acest sistem este echipat cu o nouă generație de platforme hardware și software pentru a aduce utilizatorilor un mare beneficiu și pentru a oferi pacienților experiențe mai confortabile. Dispune de un nou design ușor de utilizat, o viteză de imagistică mai rapidă, o calitate mai mare a imaginii și o eficiență ridicată a muncii.

SuerMark 1.5T oferă nu numai secvențe de impulsuri convenționale și aplicații clinice de bază, ci și aplicații funcționale avansate. Adoptă noul sistem de operare APEX, care asigură o operare ușoară și un diagnostic rapid.

Avantaje tehnice

 • Magnet cu alezaj scurt, cu tehnologie zero heliu lichid "0" boil-off;
 • Sistem de gradient puternic și de înaltă liniaritate, Soft-sound pentru a reduce zgomotul de scanare;
 • Sistem RF de înaltă eficiență combinat cu tehnologia de achiziție paralelă cu două motoare;
 • Platforma ART asigură o manevrare mai ușoară și o bună calitate a imaginii în scanarea combinată;
 • Platforma combinată AI oferă o experiență de operare mult mai confortabilă;
 • Pachet complet de aplicații clinice pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră clinice.

 Sistemul de magnet

 Magnet cu alezaj scurt

Magnetul lung tradițional are o deschidere foarte lungă, ceea ce afectează serios confortul examinării pacientului. Sistemul SuperMark 1.5T este echipat cu un magnet supraconductor cu alezaj scurt proiectat optim, lungimea magnetului este de numai 157 cm, putând îmbunătăți considerabil experiența de examinare a pacientului.

Tehnologia ADS

Omogenitatea câmpului magnetic principal reprezintă baza imagisticii prin rezonanță magnetică. O bună omogenitate a câmpului magnetic ajută la realizarea unei game largi de scanare abdominală și de scanare a articulațiilor descentrate. În special, imagistica de suprimare a grăsimii are o cerință ridicată pentru omogenitatea câmpului magnetic.

ANKE oferă o tehnologie unică ADS (Automatic 3D dynamic shimming), care realizează automat un  shimming dinamic 3D în funcție de caracteristicile tisulare și structurale ale diferitelor părți ale corpului uman în timpul scanării. Acest lucru poate reduce foarte mult probleme precum distorsiunea imaginii și eșecul suprimării grăsimii cauzate de neomogenitățile locale ale câmpului magnetic.

Eruptia de fierbere a heliului lichid “0”

Proiectare cu o capacitate foarte redusă de heliu lichid, sunt necesari doar 700L (umplere 100%) de heliu lichid pentru a asigura o funcționare stabilă a magnetului.

Echipat cu un cap rece 4K și o tehnologie de fierbere a heliului lichid "0", care asigură o funcționare stabilă timp de peste 5 ani fără umplere cu heliu lichid.

Cu o funcționare nesupravegheată 24 de ore pe zi, poate accesa serverul cloud, poate monitoriza online starea magnetului și poate primi informații de avertizare timpurie în timp real pentru a evita pierderile majore.


Tipul de magnet Superconductor

Intensitatea câmpului magnetic                                                                     1.5T ± 1%

Lungimea magnetului 157cm

Diametrul aperturii magnetului                                                                     605mm±5mm

Greutate (inclusiv 100% heliu lichid) 3800kg

Volumul de heliu lichid (100% heliu lichid)                                               700L

Interval de reumplere a heliului lichid ≥ 5 ani

Omogenitatea câmpului magnetic                                                                ≤ 0.170ppm @40cm DSV    

Sistemul de gradient

Caracteristici generale

 • Amplificatorul de gradient răcit cu apă și bobina, asigură funcționarea întregului sistem la performanțe maxime.
 • Tehnologia Eddy-"0", prin combinarea hardware-ului și a software-ului, curentul turbionar este compensat la maximum, asigurând o calitate excelentă a imaginii.
 • Tehnologie ultrarapidă cu stare solidă, cu pierderi de comutare foarte mici.
 • Liniaritate excelentă, ușor de realizat o gamă largă de scanare.

Putere de ieșire mare


Amplitudine maximă (o singură axă)

36mT/m

Max. Amplitudine efectivă

63mT/m

Max. slew rate (o singură axă)

136T/m/s

Max. slew rate efectivă

235T/m/s

Min. timp de creștere

0.264ms

Ciclul de funcționare

100%

Este furnizată tehnologia amplitudinii maxime a gradientului și a slew rate pentru a ajunge în același timp.

Tehnologie Soft sound                                                                                                                         

Magnetul stabil din punct de vedere structural și bobina de gradient cu un nou design al materialului de reducere a zgomotului, aceste două părți sunt strâns conectate, iar forța este echilibrată în toate direcțiile, ceea ce poate reduce în mod eficient vibrațiile în procesul de scanare, reducând astfel zgomotul.

Parametrii secvenței optimizate pot evita în mod eficient rezonanța bobinei de gradient, pe baza premisei de a asigura calitatea imaginii și timpul de scanare, zgomotul generat de scanare este mult redus.

Sistemul RF (radiofrecvență)

Caracteristici generale

Sistem RF de înaltă eficiență, echipat cu o tehnologie nouă și unică, care reduce zgomotul electric și mărește detectarea semnalului.

Tehnologia de monitorizare a energiei RF în timp real, include monitorizarea acumulării pe termen scurt și pe termen lung.

Platforma ART (Adaptive and Rapid Total-imaging) este echipată cu o bobină integrată, care poate realiza cu ușurință o gamă largă de scanare a corpului, îmbunătățind considerabil confortul de operare și eficiența scanării.

Tehnologia de transmisie

Puterea maximă a amplificatorului RF                                         20kW

Frecvența centrală 63.86 MHz ± 275 kHz

Lățimea de bandă de transmisie                                                      550kHz

Tipul de răcire a amplificatorului RF Răcire cu apă

Tehnologia de recepție RF

Numărul de canale independente                                                   16

Lățimea de bandă de recepție                                                            2.0MHz

Bobinele RF (radiofrecvență)

Bobina de corp integrata

Transmitere și recepție integrată Body Coil pentru scanarea întregului corp, poate fi conectată fără probleme cu bobinele phased array, îmbunătățind considerabil SNR și uniformitatea imaginilor.

Bobina ART (Adaptive and Rapid Total-imaging)

Bobinele ART (Adaptive and Rapid Total-imaging) sunt proiectate pentru o calitate ridicată a imaginii în combinație cu o manipulare ușoară.Bobinele cu element înalt fără reglaj cresc SNR și reduc timpul de examinare.

Bobine standard

 • Bobină de cap - 18 elemente, 8 pentru cap și 10 pentru gât
 • Bobină de coloană vertebrală - 18 elemente, 6 rânduri a câte 3 elemente fiecare
 • Bobină de corp – 6 elemente
 • Bobină flexibilă mare – 8 elemente
 • Bobină flexibilă mică – 4 elemente
 • Bobină de genunchi – 8 elemente

Aplicații complete

Platforma completa soft-sound

Combinată cu un design hardware avansat, tehnologia Soft Sound poate fi utilizată pentru scanarea întregului corp fără a pierde calitatea imaginii, ceea ce va oferi o experiență de scanare mai confortabilă pentru pacienți.Toate imaginile de mai jos sunt colectate prin secvența de sunet moale.

Tehnologie de achizitie paralela cu doua motoare

Achiziția paralelă este o tehnologie pentru a reduce timpul de achiziție a semnalului, în SuperMark 1.5T, furnizăm 2 tipuri de metode de reconstrucție:

 • Tehnologia SENSE (SENSitivity Encoding) bazată pe domeniul imaginii.

Tehnologia GRAPPA (GeneRalized Auto calibrating Partially Parallel Acquisition) bazată pe un spațiu K. Tehnologia de achiziție paralelă poate satisface pe deplin nevoile aplicațiilor dvs. zilnice și poate spori eficiența muncii.

Tehnologie AI pentru imagistica RMN

Odată cu dezvoltarea tehnologiei informatice, tehnologia inteligenței artificiale (AI) a fost utilizată pe scară tot mai largă în unele domenii de înaltă tehnologie. În special în domeniul imagisticii medicale, tehnologia IA este, de asemenea, din ce în ce mai mult utilizată în optimizarea proceselor, procesarea imaginilor și diagnosticarea auxiliară etc., ceea ce poate îmbunătăți considerabil eficiența muncii și reduce volumul de muncă al lucrătorilor medicali. În calitate de unul dintre cei mai importanți producători de imagistică medicală de înaltă tehnologie, ANKE s-a angajat întotdeauna în cercetarea privind aplicarea tehnologiei AI în RMN.

 • Tehnologia de localizare automată AI-Auto Tehnologia de localizare automată AI utilizează inteligența artificială pentru a separa țesuturile corpului vertebral, apoi găsește discul intervertebral corespunzător pe baza corpului vertebral și plasează linia de poziționare a secțiunii transversale paralelă cu axa lungă a discului intervertebral și perpendiculară pe planul sagital al coloanei vertebrale. Acest lucru poate reduce foarte mult complexitatea operației, de asemenea, poate economisi timp  și poate evita erorile de poziție și de unghi cauzate de operația manuală.
Îmbunătățirea imaginii AI

Combinată cu o secvență de scanare rapidă, tehnologia de îmbunătățire a imaginii AI poate scurta foarte mult timpul de scanare a pacienților, poate îmbunătăți confortul pacientului și poate crește numărul de scanări de pacienți din spital în fiecare zi.

Corecția mișcării AI

Corecția mișcării AI poate reduce artefactul de imagine prin diferite metode de achiziție și reconstrucție a datelor.

Stitching inteligent al imaginilor - Deep Post

Îmbinarea imaginilor AI se bazează pe tehnologia de recunoaștere AI, care poate combina automat imagini fără recunoaștere și ajustare manuală. Această tehnologie poate produce automat imagini ale coloanei vertebrale întregi, imagini ale întregului corp și imagini DWI (PET-Like) ale întregului corp etc.

Imagistica angiografica multipla

TOF (Time-of-Flight) 2D/3D se bazează pe efectul de îmbunătățire a fluxului sanguin și este utilizat în principal pentru examinarea vaselor de sânge cerebrale, a vaselor de sânge de la nivelul gâtului și a vaselor de sânge de la nivelul membrelor inferioare.

CEMRA (Contrast Enhanced MR Angiography) 2D/3D pentru un singur pas, dinamic, periferic, cu cel mai scurt TR și TE. Gradienții puternici fac posibilă separarea fazei arteriale de faza venoasă. PCMRA (Phase Contrast MR Angiography) poate fi utilizată pentru scanarea venoasă sau sinusală, pentru fluxul de lichid cefalorahidian sau de sânge, pentru analiza fluxului, a direcției fluxului etc.

ASL-MRA (Arterial Spin Labeling MR angiography) este o funcție de imagistică MRA fără contrast bazată pe 3D Secvența B_SSFP. Această funcție poate fi utilizată pentru a produce imagini ale venelor portale, arterelor renale și arterelor membrelor superioare și inferioare.

Tehnologia MTC (Magnetization Transfer Contrast) și pulsul TONE (Tilted Optimized Non-saturation Excitation) au rolul de a îmbunătăți raportul contrast/zgomot al imaginilor、elimină semnalul de fond reduce efectul de saturație al fluxului de sânge.

Imagistica hidrografica

MRCP (Colangiopancreatografie prin rezonanță magnetică)

MRU (Urografie prin rezonanță magnetică)

MRM (Mielografie prin rezonanță magnetică)

Imagistica de difuzie de inalta definitie

DWI (Diffusion Weighted Imaging) arată mișcarea browniană a moleculelor de apă prin aplicarea unui gradient sensibil la difuzie pe baza secvenței EPI (Echo Plane Imaging).

În sistemul SuperMark 1,5T, furnizăm EPI (Echo Planar Imaging) cu tehnologia Single Shot și Multi Shot pentru imagistica ponderată prin difuzie de înaltă definiție. Într-o singură scanare, puteți obține 4 imagini de DWI: Imagini DWI cu valoare b mare, imagini DWI cu valoare b 0, imagini DWI cu valoare b mare, ADC- map, eADC-map.

DWI este o funcție necesară pentru examinarea infarctului cerebral, a tumorilor cerebrale, a leziunilor maligne (corp) și a tumorilor osoase etc.

DTI (Diffusion Tensor Imaging)1) este o descriere mai precisă a anizotropiei mișcării moleculare a apei, cu multiple ponderări de difuzie și până la 256 de direcții pentru generarea de seturi de date pentru imagistica tensorului de difuzie.

Imagistica cu ponderare a susceptibilitatii (SWI)

SWI (imagistica ponderată în funcție de susceptibilitate) utilizează caracteristicile magnetice sensibile ale dezoxihemoglobinei, pentru a obține imaginea venelor, a sângerărilor și a depozitelor de fier non-hemice.

Imagistica transferului de protoni de amida

Imagistica APT (Amide Proton Transfer) este o tehnică de imagistică neinvazivă bazată pe tehnologia transferului de saturație prin schimb chimic.

APT este o reflectare a distribuției proteinelor în IRM, care poate fi utilizată pentru a evalua expresia proteică a tumorilor, a accidentului vascular cerebral și a altor boli ale creierului și oferă informații importante pentru diagnostic și tratament.

Imagistica ponderata de perfuzie2)

PWI (Perfusion Weighted Imaging)2) este observarea modificărilor hemodinamicii cerebrale prin tehnologia EPI. Inline Perfusion ajută la eficientizarea fluxului de lucru clinic prin automatizarea post-procesării datelor de perfuzie în timpul achiziției de date. Neuro Perfusion măsoară deficitele de perfuzie și ajută la diagnosticarea și clasificarea, de exemplu, a deficiențelor vasculare și a tumorilor cerebrale.

Imagistica dinamica de imbunatatire a contrastului

 DCE (Dynamic Contrast Enhanced) este o metodă de imagistică neinvazivă pentru a detecta și evalua starea vasculară a tumorilor sau a altor țesuturi prin injectarea de agenți de contrast.

Imagistica FAST 3D - DCE (Dynamic Contrast Enhancement) cu acoperire completă a abdomenului, poate fi ușor de capta procesul de îmbunătățire a semnalului leziunii, vă ajută să analizați leziunea cu mai multă precizie.

 • Funcții opționale. Pentru a obține informații de imagine mai precise, sunt necesare software-ul de analiză a perfuziei RMN (opțional) și alte accesorii.

Imagistica multipla a grasimilor si a apei

SuperMark 1.5T oferă mai multe tehnologii precise de imagistică a grăsimii și a apei.

STIR (recuperare prin inversiune de timp scurt)

Tehnologia FS (Fat Saturation) bazată pe impulsuri RF selective în funcție de frecvență cu 2 moduri selectabile: slab, puternic SPAIR (Spectral Adiabatic Inversion Recovery), combinată cu impulsuri de inversie selective în funcție de frecvență pentru a obține o imagistică corporală de înaltă calitate cu suprimarea grăsimii.

Tehnologia WE (Water Excitation), poate arăta mult mai clar structura cartilajului în mod clar Tehnologia DIXON (separarea apei și a grăsimii). Care poate genera 4 tipuri de imagini pentru a oferi imagini mai precise de saturație a grăsimii, grăsime, în fază, în afara fazei.

DeepPost-Intelligent Stitching | Imagistica coloanei vertebrale intregi

SuperMark 1.5T cu platforma ART adoptă o masă de pacient mai puternică și mai precisă, care poate fi controlată de software-ul APEX de la ANKE prin transfer de rețea în timp real.

Platforma ART din SuperMark 1.5T a combinat o masă de mare precizie și seturi puternice de bobine integrate împreună pentru a genera articulațiile capului,C-Spinei,T-Spinei,L-Spinei, șoldului, ceea ce înseamnă că toate imaginile scanate de masa pacientului controlată automat ar putea fi cusute pentru a obține o singură imagine integrată într-o singură poziționare, fără nicio operațiune complicată.

Software-ul ANKE's DeepPost-Intelligent Stitching oferă 4 ferestre mici pentru a genera o singură fereastră pentru a genera imagini mult mai lungi ale întregului corp.

Instalare

Cerinte de alimentare

380VAC ± 10%, 50/60 Hz, ±1Hz, Valoarea de conectare 80 kVA

Dimensiunea recomandata3)

Camera de scanare                                                                                   6.00m x 5.00m

Camera de comandă 3.00m x 3.00m

Camera echipamentelor                                                                         3.00m x 4.00m

3)Planul final de implementare depinde de starea site-ului clientului, pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați manualul de planificare a site-ului.

Avantaje

Investitie redusa

Consum nul de heliu lichid, costuri scazute de utilizare si intretinere.

Tehnologie core asigurata de suport complet upgradat R&D independent

Consum redus de energie electrica.

Design compact al mangetului, spatiu minim de instalare: 35 metri patrati.

Rentabilitate ridicata

 • Imaginile achizitionate expunand felii subtiri ale organismului, prezinta o inalta rezolutie, ceea ce conduce catre un diagnostic imbunatatit.
 • Design-ul mic al aperturii magnetului, asigura confort pacientilor.
 • Scanarea rapida asigura o munca eficienta.

Cerinte de instalare

 • Tensiunea de faza: 380V
 • Gama de stabilitate a tensiunii: +/- 10%
 • Gama de frecventa: 50/60Hz, +/-1Hz
 • Valoarea puterii de legatura: 60kVA

Beneficii:

Imaginile de înaltă rezoluție cu o grosime de slice subțire îmbunătățesc diagnosticul;

Designul cu magnet scurt aduce un plus de confort pacienților ;

Viteza rapidă de scanare îmbunătățește eficienta muncii.

Scanare rapida:

SuperMark 1,5T este potrivit pentru toți pacienții.

Funcționarea simplă și conceptul de bobină matrice pe întregul corp reduc timpul de examinare și îmbunătățesc foarte mult eficiența muncii.

Avantajele tehnice

Sistem de magnet superconductor fiabil scurt, cu consum zero de heliu lichid;

Noua generație de spectrometru multicanal complet digitizat și extensibil;

Sistem puternic de înaltă eficiență și gradient de înaltă fidelitate;

Bobină de recepție RF multi-canal (PA) cu identificare inteligentă;

Imagini clinice convenționale de înaltă rezoluție;

Imagistică funcțională avansată .

Configuratie de livrare:

Magnet

Sistem de gradienţi

Sistem RF emisie/recepţie

Masă de pacient

Dispozitive pentru sincronizare fiziologică

Sistem computer pentru achiziţie şi reconstrucţie

Bobine standard

Optimizarea fluxului de lucru

Aplicatii software

Statie de post-procesare

Accesorii incluse

Cabina RF (montare, instalare)

Aer conditionat

Chiller pentru racirea magnetului

Teava de quench

Panou de distributie pentru conectarea la retea

Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.