RMN OPENMARK 5000 (0.5T)

Info produs

  • Preț de listă

    595.000 euro (tva inclus)

  • Producător

    ANKE - CHINA

  • Garanție produs

    1 an

Specificatii produs

OPENMARK 5000 este un RMN permanent cu un design nou, cu cea mai mare intensitate a câmpului, cea mai rapidă viteza de scanare și cea mai subțire scanare a grosimii slice, lansat dupa  mulți ani de cercetări  ANKE.

Sistemul adoptă cea mai importantă platformă hardware și software RMN, secvența de scanare si tehnologie imagistica dezvoltata de ANKE cu o experienta de peste 30 ani in acest domeniu.

Sistemul are o stabilitate foarte buna cu un raport SNR ridicat, o rezoluție mare și un contrast inalt.

Caracteristici             

Sistemul magnetic

Rezistența înaltă a câmpului de tip magnetic cu magnet permanent, cu o intensitate a câmpului de până la 0,51T.

Magnet deschis dublu-post, design modern și structura stabila.

Deschiderea foarte mare de 280°, realizarea contactului la distanță între medici, familii și pacienți, astfel incit să minimizeze sentimentul de claustrofobie al pacientului.

Materiale magnetice de înaltă calitate pentru a asigura stabilitatea magnetului.

Tehnologia avansată de procesare a curenților turbionari cu magnet oferă garanție pentru extinderea funcției de imagistică.

Omogenitate (40cm, DSV, VRMS) ≤1.6ppm

Tehnologia activă / pasivă asigură uniformitatea magnetului și o calitate ridicată a imaginii.

Sistem de gradient

Sistemul amplificator extraordinar de gradient poate fi comparabil cu puterea câmpului gradient și rata de slew de câmp de înaltă rezistență și oferă o garanție puternică pentru a realiza o funcție avansată de imagini.

Designul ultra-subțire de auto-ecranat bobină plană, utilizarea fără întreruperi a spațiului și curenti eddy mai mici asigura mediul de imagine mai „curat”.

Linia de gradient a direcției X, Y, Z este ridicată, poziționarea imaginii este exactă și distorsiunea este scăzută.

Gradientul câmpului de forță (o singură axă)≥ 30 mT/m

Gradient Slew rate ≥ 100 mT/m/ms

Sistem de racire: racire cu aer 

Sistem RF Cabina RF

Sistemul excepțional de amplificare a puterii RF oferă garanții pentru realizarea unor sisteme avansate ale funcției de imagistică.

Design-ul bobinei de transmisie de dimensiuni mari utilizează eficient spațiul magnetic, asigură o mare varietate de bobine de auto-tuning RF cu matrice si o mare varietate clinica de aplicații. Amplificatorul RF de 6kW are o calitate superioară, iar acest produs are o structură compactă, fiabilă, zgomot redus și alte caracteristici.

Combinatia cu bobina de emisie RF cu dimensiuni mari, rezultat al cercetarilor dezvoltate de ANKE se asigură si se imbunatateste uniformitatea înaltă a câmpului RF.

Numar canale RF: 4

Sistem de control

Spectrometrul digital complet multi-canal facilitează extinderea și modernizarea sistemului de operare zilnic.

Sistemul magnetic de control al temperaturii de înaltă precizie creează stabilitatea perfectă a rezistenței magnetice, asigură consistența pe termen lung a calității imaginii și maximizează economiiile în întreținere pentru utilizatori.

Dispozitivul de control al siguranței „un singur buton” asigură siguranța omului și a mașinii în situații de urgență.

 Sistemul de imagistică 

Realizați intervalul de imagistică anatomic MR de la mijlocul mesei, creșteți sentimentul de confort al pacienților și operatorilor și se scurtează foarte mult timpul de scanare și de inspecție.

Cele mai complete secvențe de imagini și tehnologia de imagistică fac ca utilizatorul să obțină rapid rezultate de diagnosticare de înaltă calitate.

Aplicarea funcției avansate de imagistică (stimulați secvența de imagistică, apă / grăsime separare, imagistica completa a coloanei vertebrale si alte tehnologii avansate de imagistica pentru o singura data) face ca utilizatorul să aibă spațiul de extindere mai mare în ceea ce privește spectrul de aplicatii  clinice.

Tehnologia de procesare a imaginilor, cu o funcționare convenabilă și o funcție puternică, face ca utilizatorul sa poata  trata în funcție de nevoi  și satisface cerințele diferitilor utilizatori.

Sistem de operare

Stația de lucru dedicată imaginilor si sistemul de operare Windows sunt ușor de folosit si intretinut de catre utilizatori.

Interfața de utilizator umană și prietenoasă, funcții complete de software ale sistemului  șunt simple și permit o operare ușoară.

Șabloanele rapoartelor de diagnosticare convenabile și practice pentru IRM fac ca raportul RMN să fie scris mult mai convenabil.

Monitorizarea automată a condițiilor de lucru ale tuturor componentelor sistemului și resetarea automată a funcțiilor eroare  fac ca sistemul să funcționeze mai sigur.

Sistemul de mediu

 Sistemul deschis de control al hardware-ului sistemului oferă platforma deschisă pentru adaugarea diverselor dispozitive de asistare (oprirea ECG, ventilație respiratorie) pentru a răspunde nevoilor diferiților utilizatori.

Designul de ecranare electromagnetică de înaltă performanță și echipa de construcție profesionista va asigura că mediul de scanare nu prezintă interferențe exterioare.

Mediul de scanare și de operare face medicii și pacienții să se simta confortabil.

Bobine

• Set de bobine pentru imagistica corpului, gatului, capului cu design ergonomic si spatiu mare imbunatatind confortul pacientului:

Bobina cap,

Bobina gat,

Bobina coloana/corp (20 inch), 

Bobina umar, 

Bobina genunchi.

Bobina incheietura 

Bobina san 

Bobina glezna 

Masa pacient

Greutatea suportata de masa 200 kg

•    Laser pozitionare a centrului slice-ului

Precizie de pozitionare ± 1 mm.

Masa mobila in directie longitudinala si transversala pentru o pozitionare eficienta a pacientului si pentru un confort optim al pacientului.

 Cabina RF inclusa  

Sistem computer 

Hard disk 500 GB

Capacitate de stocare a imaginii (matrice 256 x 256): 2,650,000 imagini

CPU 3.6 GHz

Memorie RAM 2 GB

Viteza de reconstructie a imaginii 1500 FPS

Software

Spin Echo 2D/3D

Fast Spin Echo 2D/3D

Single Shot FSE 2D/3D

Inversion Recovery (IR)

Fast Inversion Recovery (FIR)

Fluid attenuation inversion recovery FLAIR

T1-Fluid attenuation inversion recovery

Gradient Echo 2D/3D

Fast Gr 2D/3D

Short tau inversion recovery STIR

Time-of-flight (TOF) MRA(2D/3D)

Magnetic Resonance Cholangiopancreatography MRCP 2D/3D

MR Urography

Reconstructie 3D

Post-procesare

Maximum Intensity Projection MIP

Minimum Intensity Projection MinIP

Multi-Planar Reconstruction MPR

Reconstructie 3D

Tehnologie de eliminare a artefactelor

Magnetization Transfer Contrast MTC

Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.