Al IV-lea Congresul Național de HPV, Primul Congres Național de Endometrioză și Infertilitate Est-Europeană

27 - 30 iunie 2018, Centrul Internațional de Conferințe, Sinaia

https://www.perinatal2018international.org/

Primele 1.000 de zile de viaţă reprezintă tema principală a evenimentului organizat de Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului „Alessandrescu-Rusescu".

Înscrierea se face on-line, completând formularul pus la dispoziție de către organizator: https://ralcom.eventsair.com/ipth-2018/perinatal-2018-registration-form-romanian/Site/Register

În cadrul programului vor fi evidenţiate cele mai recente descoperiri în cercetare şi aplicaţiile lor în genomică, microbiom, sistem imunitar, vaccinările şi relevanța lor pe tot parcursul vieţii, alăptarea, siguranţa alimentară pentru mame şi sugari, rolul tehnologiei comunicaţiilor; colaborarea, îngrijirea integrată.

Printre invitații de seamă la eveniment se numără:

  • Prof. dr. Michael MARMOT, Marea Britanie;
  • Prof. dr. Julie BOOM, SUA;
  • Prof. dr. Helen Herrman, Australia;
  • Prof. dr. Ingolf Juhasz-Borsa - specialist în obstretică-ginecologie, Germania.

Acest congres va fi, de asemenea, catalizator pentru proiectele inovatoare și transdisciplinare dezbătute, pentru a spori promovarea, protecția și prevenirea bolilor, și pentru a stimula noi inițiative care vor îmbunătăți accesul la servicii medicale de calitate pentru toți.

Toți participanții vor primi un certificat de participare creditat cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.