TMS NEURO MS/D

Info produs

  • Preț de listă
    21000 EURO fara TVA
  • Producător
    NEUROSOFT
  • Garanție produs
    24 luni cu posibilitate contract service postgarantie

Specificatii tehnice produs:

Caracteristici principale:

Solutie avansata pentru stimulare magnetica repetitiva (rTMS);

Stimulare 20 Hz cu intensitate 100%; Variantele terapeutice avansate ofera posibilitatea de crestere maxima a eficientei frecventei de stimulare (frecventa in care fiecare stimul din serie are intensitatea 100% al ariei motorii pentru majoritatea oamenilor) cvadruplu (pana la 20 Hz) datorita extra puterii unitatii de alimentare.

Numarul de impulsuri generate intr-o sesiune – pana la 10 000;

Software Neuro-MS.NET pentru a controla stimulatorul magnetic;

Frecventa pulsului de stimulare: 100Hz;

Frecventa de stimulare la inductie maxima - 25Hz;

Conexiune la PC/laptop prin port USB;

Configuratia avansata a stimulatorului Neuro-MS/D acopera tot necesarul clinic al celor ce practica rTMS. Sistemul convenabil pe carucior include stimulator de inalta frecventa si inalta intensitate cu sistem de racire eficient si brat flexibil pentru pozitionarea bobinei.

Unitatea de racire si bobinele racite sunt incluse incluse in setul de livrare al Neuro-MS/D pentru a evita supraincalzirea bobinelor in timpul sesiunilor indelungate de tratament. Unitatea de racire este de fapt un recipient cu lichid de racire, pompa care trimite lichidul de racire prin bobina si frigider. Unitatea permite cresterea continua a operarii cu pana la 10 000 de impulsuri fara supraincalzire. Practic, acest lucru inseamna ca stimulatorul poate functiona ore intregi fara a se supraincalzi.

Software-ul Neuro-MS.NET permite personalizarea sabloanelor de stimulare. Acest software pastreaza baza de date de pacienti, detecteaza aria motorie si controleaza sesiunile de stimulare. Puteti realiza stimularea in functie de sabloanele deja specificate sau puteti crea unele noi sau sa editati programele prestabilite de stimulare.

In configuratia protocoalelor de stimulare pentru terapie avansata rapida sunt disponibile frecvente pana la 100Hz cat si stimulare theta-burst (TMS).

Sabloane prestabilite pentru: depresie, boala Parkinson, atac, acufena etc.

Aplicatii:

Psihiatrie Tratamentul depresiei, schizofreniei, tulburarilor obsesiv-compulsive, stress post-traumatic, manii si alte afectiuni psihiatrice.

Neurologie Tratamentul afectiunilor sistemului nervos central si periferic: neuropatii, atac, migrene, boala Parkinson, epilepsie, acufena etc.

Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.