Ecograf Samsung V7

Info produs

  • Preț de listă

    78.950 EURO

  • Producător

    Samsung

  • Garanție produs

    24 luni

Descriere

O nouă dimensiune exclusiv in ecografie a fost definită cu V7, un sistem cu ultrasunete inovativ, care oferă performanțe incredibile în imagistica si optiuni potrivite pentru toate disciplinele.

Specificații tehnice

Moduri de lucru: 2D, M mod, M Anatomic Mod, Armonici superioare, Inversie de fază

Doppler color, Power Doppler, Power Doppler Bidirectional, Doppler pulsat, Doppler Continuu, Masuratori automate în modul Doppler pe imagine înghețată și în timp real

Monitorul LED de 21.5" oferă utilizatorilor o reprezentare a imaginilor color, cu o calitate și o rezoluție superioară în comparație cu monitoarele tradiționale, pentru vizualizarea mai bună a imaginilor investigate.

Touch screen de 13.3 " este extrem de sensibil și permite un management simplu, prin reducerea necesității de a apăsa mai multe butoane.

Accesorii

pentru eficientizarea workflow-ului: încălzitor gel, suport sondă endocavitară, suport cabluri, videoprinter și suport videoprinter.

Traductoare S-Vue incluse în ofertă:

sectorial cu frecvență 1-5 MHz și liniar cu frecvență

2-14MHz, care oferă o vizualizare cu lățimi de bandă mari și sensibilitate mai mare, prin tehnologia mono cristal, alături de un design simplu de manevrat, ergonomic.

EZ-Exam+  

permite utilizatorilor să creeze sau să utilizeze protocoale predefinite, pentru a minimiza apăsările repetitive.

QuickScan™  

optimizarea imaginii 2D și a modului Doppler este posibilă prin apăsarea unui singur buton, pentru mai multă rapiditate în examinare și un flux de lucru îmbunătățit.

ClearVision™ 

Soft de reducere a zgomotului și întărire a contururilor pentru o imagine 2D de calitate superioară.

MultiVision™

Mod de lucru în tehnica compounding, pentru reducerea artefactelor, pe sonda liniară și pe sonda convexă.

S-Flow™ oferă imagini avansate de flux Doppler combinată cu un nivel sofisticat de sensibilitate pentru informații direcționale

HQ Vision™

Claritate sporită a imaginii pentru aplicațiile musculoscheletale sau de părți moi care necesită o rezoluție superioară

 

MV - Flow™

Tehnologie alternativă modului Doppler ce permite vizualizarea microvascularizatiei cu o rezoluție spațio-temporală excelentă.

 

Lumi - Flow™ 

Permite vizualizarea 3D a circulației sanguine pentru a facilita înțelegerea acesteia precum și a structurilor microvasculare.

 

RealisticVue

Redă la rezoluție înaltă anatomia 3D cu o percepție realistă a adâncimii. Direcția de iluminare personalizată facilitează obținerea unei imagini realiste a structurilor anatomice.

 

ViewAssist

Mod de AI ce îmbunătățește workflow-ul prin detectarea și notarea automată a diferitelor formațiuni anatomice

Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.