Ecograf Samsung HS40

Info produs

  • Preț de listă

    37.850 euro

  • Producător

    Samsung

  • Garanție produs

    24 luni

Descriere

Ecograful HS40 încorporează cele mai noi tehnologii Samsung într-un design compact și intuitiv, cu o calitate a imaginii la standarde înalte și un raport calitate-preț excelent. Prezintă un sistem multifuncțional, ce acoperă o gama completă de examinări : ecografii abdominale, ecografii de părți moi, ecografii cardiace, ecografii vasculare, ecografii musculoscheletale, ecografii transcraniene, ecografii pediatrice, ecografii ginecologice, examinări elastografice și biopsii.

Specificații tehnice

Moduri de lucru: 2D, M mod, M Anatomic Mod, Armonici superioare, Inversie de fază

Doppler color, Power Doppler, Power Doppler Bidirecțional, Doppler pulsat, Doppler Continuu, Măsurători automate în modul Doppler pe imagine înghețată și în timp real

Monitorul LED de 21.5" oferă utilizatorilor o reprezentare a imaginilor color, cu o calitate și o rezoluție superioară în comparație cu monitoarele tradiționale, pentru vizualizarea mai bună a imaginilor investigate.

Touch screen de 10 " este extrem de sensibil și permite un management simplu, prin reducerea necesității de a apăsa mai multe butoane.

Accesorii optionale pentru eficientizarea workflow-ului: încălzitor gel, suport sonda endocavitară, suport cabluri, videoprinter și suport videoprinter.

Traductoare incluse în ofertă: convex cu frecvență 2-8 MHz și liniar cu frecvență

3-16MHz, care oferă o vizualizare cu lățimi de bandă mari și sensibilitate mai mare, alături de un design simplu de manevrat, ergonomic.

EZ-Exam+ permite utilizatorilor să creeze sau să utilizeze protocoale predefinite, pentru a minimiza apăsările repetitive.

QuickScan™  optimizarea imaginii 2D și a modului Doppler este posibilă prin apăsarea unui singur buton, pentru mai multă rapiditate în examinare și un flux de lucru îmbunătățit.

ClearVision

Soft de reducere a zgomotului și întărire a contururilor pentru o imagine 2D de calitate superioară.

MultiVision™

Mod de lucru în tehnica compounding, pentru reducerea artefactelor, pe sonda liniară și pe sonda convexă.

S-Flow™ oferă imagini avansate de flux Doppler combinată cu un nivel sofisticat de sensibilitate pentru informații direcționale

HQ Vision™

Claritate sporită a imaginii pentru aplicațiile musculoscheletale sau de părți moi care necesită o rezoluție superioară

 

Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.