SAMSUNG HERA W9

Info produs

  • Preț de listă

    116.000 EURO

  • Producător

    SAMSUNG

  • Garanție produs

    24 luni

Descriere

O nouă dimensiune exclusiv în imagistica ecografică a fost definită cu noul HERA W10, un sistem cu ultrasunete inovativ, care oferă performanțe incredibile în aplicații de obstetrică, ginecologie, imagistica sânului, neonatologie, transformând chiar și cele mai dificile cazuri clinice în examinări de rutină.

Specificații tehnice

Moduri de lucru: 2D, M mod, M Anatomic Mod, Armonici superioare, Inversie de fază.

Doppler color, Power Doppler, Power Doppler Bidirectional, Doppler pulsat, Doppler Continuu, Măsurători automate în modul Doppler pe imagine inghețată și în timp real.

Sistemul cuprinde o serie de tehnologii de prelucrare a volumului:

3D XI™ (3D eXtended Imaging™) Oblique View™: permite vizualizarea volumului în secțiuni definite după orice plan.


3D XI™ (3D eXtended Imaging™) Multi-Slice View™: transformă volumul într-o serie de imagini 2D succesive, distanțate de 0.5–5 mm.


Tehnologii avansate Realistic Vue


Monitorul LED de 21.5" oferă utilizatorilor o reprezentare a imaginilor color, cu o calitate și o rezoluție superioară în comparație cu monitoarele tradiționale, pentru vizualizarea mai bună a imaginilor investigate.


Touch screen de 13.3 " este extrem de sensibil și permite un management simplu, prin reducerea necesității de a apăsa mai multe butoane.


Accesorii pentru eficientizarea workflow-ului: încălzitor gel, suport sondă endocavitară, suport cabluri, videoprinter și suport videoprinter.


Traductoare S-Vue convex volumetrică cu frecvență 1-8 MHz și endovaginală cu frecvența 2-11MHz, care oferă o vizualizare cu lățimi de bandă mari și sensibilitate mai mare, prin tehnologia mono cristal, alături de un design simplu de manevrat, ergonomic.


EZ-Exam+™: permite utilizatorilor să creeze sau să utilizeze protocoale predefinite, pentru a minimiza apăsările repetitive.


QuickScan™: optimizarea imaginii 2D și a modului Doppler este posibilă prin apăsarea unui singur buton, pentru mai multă rapiditate în examinare și un flux de lucru îmbunătățit.


ClearVision™: Soft de reducere a zgomotului și întărire a contururilor pentru o imagine 2D de calitate superioară.


MultiVision™: Mod de lucru in tehnica compounding, pentru reducerea artefactelor, pe sonda liniara si pe sonda convexa.


S-Flow™: ofera imagini avansate de flux Doppler combinat cu un nivel sofisticat de sensibilitate pentru informații direcționale.


HQ Vision™: ofera o claritate sporita a imaginii pentru aplicatiile musculoscheletale sau de parti moi care necesita o rezolutie superioara.


MV - Flow™: Tehnologie alternativa modului Doppler ce permite vizualizarea microvascularizatiei cu o rezolutie spatio-temporala excelenta.


Lumi - Flow™: Permite vizualizarea 3D a circulatiei sanguine pentru a facilita intelegerea acesteia precum si a structurilor microvasculare.


RealisticVue™: Reda la rezolutie inalta anatomia 3D cu o perceptie realista a adancimii. Directia de iluminare personalizata faciliteaza obtinerea unei imagini realiste a structurilor anatomice.


ViewAssist™: Mod de AI ce imbunatateste workflow-ul prin detectarea si notarea automata a diferitelor formatiuni anatomice.


Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.