SAMSUNG HERA W10

Info produs

  • Preț de listă

    139.500 EURO (TVA inclus)

  • Producător

    SAMSUNG

  • Garanție produs

    24 luni

Descriere

O nouă dimensiune exclusiv în imagistica ecografică a fost definită cu noul HERA W10, un sistem cu ultrasunete inovativ, care oferă performanțe incredibile în aplicații de obstetrică, ginecologie, imagistica sânului, neonatologie, transformând chiar și cele mai dificile cazuri clinice în examinări de rutină.

Specificații tehnice

Moduri de lucru: 2D, M mod, M Anatomic Mod, Armonici superioare, Inversie de faza.

Doppler color, Power Doppler, Power Doppler Bidirectional, Doppler pulsat, Doppler Continuu, Masuratori automate in modul Doppler pe imagine inghetata si in timp real.

Sistemul cuprinde o serie de tehnologii de prelucrare a volumului

3D XI™ (3D eXtended Imaging™) Oblique View™: permite vizualizarea volumului în sectiuni definite după orice plan.


3D XI™ (3D eXtended Imaging™) Multi-Slice View™: transformă volumul într-o serie de imagini 2D succesive, distanțate de 0.5–5 mm.


Tehnologii avansate precum: 5D Follicle, 5D CNS+, 5D LB, 5D Heart Color, CrystalVue, Realistic Vue, E-Cervix.


Monitorul LED de 21.5" oferă utilizatorilor o reprezentare a imaginilor color, cu o calitate și o rezoluție superioară, în comparație cu monitoarele tradiționale, pentru vizualizarea mai bună a imaginilor investigate.


Touch screen de 13.3 " este extrem de sensibil și permite un management simplu, prin reducerea necesității de a apăsa mai multe butoane.


Accesorii pentru eficientizarea workflow-ului: încălzitor gel, suport sondă endocavitară, suport cabluri, videoprinter și suport videoprinter.


Traductoare S-Vue convex volumetrică cu frecvență 1-8 MHz și endovaginală cu frecvență 2-11MHz, care oferă o vizualizare cu lățimi de bandă mari și sensibilitate mai mare, prin tehnologia mono cristal, alături de un design simplu de manevrat, ergonomic.


EZ-Exam+: permite utilizatorilor să creeze sau să utilizeze protocoale predefinite, pentru a minimiza apăsările repetitive.


QuickScan™: optimizarea imaginii 2D și a modului Doppler este posibilă prin apăsarea unui singur buton, pentru mai multă rapiditate în examinare și un flux de lucru îmbunătățit.


ClearVision™: Soft de reducere a zgomotului și întărire a contururilor pentru o imagine 2D de calitate superioară.


MultiVision™: Mod de lucru în tehnica compounding, pentru reducerea artefactelor, pe sonda liniară și pe sonda convexă.


S-Flow™: oferă imagini avansate de flux Doppler combinat cu un nivel sofisticat de sensibilitate pentru informații direcționale.


HQ Vision™: oferă o claritate sporită a imaginii pentru aplicațiile musculoscheletale sau de părți moi, care necesită o rezoluție superioară.


MV - Flow™: Tehnologie alternativă modului Doppler ce permite vizualizarea microvascularizației cu o rezoluție spațio-temporală excelentă.


Lumi - Flow™: Permite vizualizarea 3D a circulației sanguine pentru a facilita înțelegerea acesteia precum și a structurilor microvasculare.


RealisticVue™: Redă la rezoluție înaltă anatomia 3D cu o percepție realistă a adâncimii. Direcția de iluminare personalizată facilitează obținerea unei imagini realiste a structurilor anatomice.


ViewAssist™: Mod de AI ce îmbunătățește workflow-ul prin detectarea și notarea automată a diferitelor formațiuni anatomice.


Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.