Incubator nou nascuti inchis de tipul C2000

Info produs

  • Preț de listă
    27 531 lei fără TVA
  • Producător
    Draeger
  • Garanție produs
    24 luni

Combină microclimatul necesar nou-născutului pentru ca starea sa să se îmbunătățească, cu ergonomia, accesibilitatea și mobilitatea necesare în unitățile de terapie intensivă neonatală ale prezentului Un sistem avansat de termoreglare, controlat de algoritmul PID de la Dräger, menține nou-născutul într-un mediu stabil. Viteza foarte redusă a aerului care circulă deasupra saltelei creează o zonă liniștită, ce înconjoară nou-născutul, împiedicând pierderea de căldură prin convecție, iar perdelele duble cu aer și mecanismele preventive de reglare mențin condițiile stabile în timpul accesului la el.

Umidificatorul cu servocomandă asigură un nivel optim de confort și ajută la reducerea pierderii de apă prin piele și a stresului legat de frig, probleme comune în primele zile ale vieții nou-născutului. Construcția cu perete dublu maximizează și mai mult conservarea căldur

Dispozitivul Isolette C2000 este ușor de deplasat și vă oferă flexibilitatea de amplasare de care aveți nevoie. Datorită designului său compact și dimensiunilor reduse, acesta se potrivește în aproape orice unitate de terapie intensivă neonatală, maximizând spațiul disponibil pentru alte echipamente, personal de îngrijire și părinți. Dulapul încorporat permite personalului de îngrijire și părinților să stea confortabil și aproape de nounăscut.

Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.