Ecograf Acuson Sequoia Siemens Healthineers

Info produs

  • Preț de listă
    105.953 EURO + TVA
  • Producător
    Siemens Healthineers
  • Garanție produs
    12 luni

Specificatii tehnice produs


Primul beneficiu al noului ecograf ACUSON Sequoia este viteza remarcabila, focusul total si imaginea fara degradare a vizualizarii B-mode. ACUSON Sequoia are in spate tehnologii patentate unice ce ii permit sa elimine artefactele de culoare si sa patrunda mai profund decat sistemele de ultrasunete conventionale.

Al doilea beneficiu este senzitivitatea si fluxul de culoare fara intermitente si artefacte de miscare.

Al treilea beneficiu vine sub forma penetrarii ţesuturilor profunde, fară a afecta calitatea diagnosticului. Echipa Siemens Healthineers a cercetat pe larg o soluţie care să le permită medicilor să scaneze cu încredere şi claritate pacienţi care variază ca mărime. Din această cercetare, a apărut un nou traductor - DAX. Împreună cu ACUSON Sequoia putem livra pentru prima dată imagini în profunzime fără a compromite calitatea diagnosticului. DAX (Tradus abdominal profund) poate pătrunde pană la 40cm.

Configuratia actuala include aplicatii pentru medicina gastroenterologica precum si 3 sonde: o sonda convexa cu o frecventa cuprinsa intre 1 si 5 MHz, o sonda convexa de tip DAX si o sonda liniara cu o frecventa cu prinsa intre 4 si 10 MHz.


Personalizabil când contează

Imagistica cu ultrasunete este de așteptat să ofere răspunsuri definitive și în timp util la întrebări clinice importante. Aceste răspunsuri trebuie furnizate în modul cel mai precis și reproductibil. Noul ecograf ACUSON Sequoia abordează aceste provocări cu o suită completă de aplicații avansate pentru a oferi ecografie personalizată. Cu puterea noului ACUSON Sequoia, soluția de elastografie a Siemens Healthineers s-a îmbunătățit.


Ecografia îmbunătățită prin contrast permite vizualizarea în timp real a morfologiei vaselor. Cu noul ACUSON Sequoia, timpul de vedere al agenților de contrast este semnificativ mai lung, permițând medicilor mai mult timp pentru a scana leziunile incidentale suplimentare în timpul examinărilor și cu sensibilitate de până la de două ori mai mare.

Ecograful ACUSON Sequoia este, fara îndoiala, cel mai popular echipament de ultrasunete pe care Siemens l-a creat vreodata. Iar noul ACUSON Sequoia este o evolutie remarcabila a unui produs atat de apreciat la nivel global.

ACUSON Sequoia a fost, si este inca, o referinta pentru industria de ultrasunete in ceea ce priveste calitatea imaginii, sensibilitatea culorii si modurile avansate de imagistica.

Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.