CUPTOR COMBI Variopress 300e ZR

Info produs

 • Preț de listă
  8 900 euro, TVA inclus
 • Producător
  Zubler
 • Garanție produs
  1 ani
 • mCuptor combi pentru aredere şi presare
 • mPoate fi foloesit şi la presarea disilicatului de siliciu
 • mdispune de 500 de programe  individual programabile
 • mla cerere pot fi preprgrmat din  fabrică cu programele de artere şi presare solicitate.
 • mdispune de ieşire USB
Dispune de urmatoarele functii:

Funcţia  ADVANCED PRESS ™ a fost brevetată în 2010 și include un proces complet nou de presare. Prin calcularea comportamentului termic între materialele implicate în ciclul de presare, o curbă de încălzire a fost dezvoltat, care îmbunătățește cu mult rezultatul şi scade timpul procesului. Principiul fiind  simplu și ușor de înțeles.

VARIO PRESS  300e. este echipat cu o rezistenţă  de înaltă calitate, cu 7 rânduri  de spire de încălzire care acoperă  complet cameră de ardere.

Ringul este  poziționat pe un soclu de ardere  care este  ridicat  în interiorul camerei de ardere în timpul întregului proces de lucru. Acest lucru asigură reflectarea căldurii necesare în interiorul camerei de ardere și, prin urmareo  presarea perfectă.

Funcţia   TTC MODE:

Arderea ceramicii dentare pe structuri de oxid de zirconiu poarta duce la apartia  fisurilor în timpul etapei de răcire. Cu VARIO 200ZR şi noua tehnologie TTC  această caracteristică controlează viteza de coborâre a temperaturii, temperatura scade liniar cu gradul definit de utilizator pe minut astefel  răcirea obiectelor se face  în mod uniform evitând  bruşte de temperatură. Această caracteristică permite rate de  răcire  între 5 ° C / min și 45 ° C / min. Datorită designului inovator al camerei de ardere și a software-ului inteligent, coborârea controlată a temperaturii  ceramicii în mod activ  asigură  tranziție sub temperaturi. Acest proces împiedică  apariția de micro  fisurilor şi  crăpături. la un nivel minim.

Funcţia Z-120 Technology

Există o diferenţă  considerabilă între spaţiul  disponibil şi  utilizabil în interiorul unui cuptor ceramic. Spațiul disponibil este în general considerat ca fiind diametrul tăvii de ardere, plus  înălţime de lucru. Spaţiul utilizabil, invers, include condiţiile termice ale unei camere de ardere. Spirele  de încălzire  utilizate în  cuptoare ceramice radiază  la temperaturi mult mai mari de 1000 ° C  în  timpul fazei de sinterizare. În consecinţă , temperaturile în imediată apropiere a spirelor  de încălzire sunt "inutile" pentru rezultate consistente în  timpul procesării  ceramicii dentare. Zubler este singurul producător  de cuptoare de ceramică  din lume , pentru a rezolva această problemă   a dezvoltat  o cameră  de ardere cu  diametru interior mai mare. Seria Vario 200  are camera de ardere cu dimetrul de  120mm astfel asigură omogenitatea  a  temperaturii pe întreaga tavă de ardere cu diametru de  80mm, indiferent de poziţia  sau numărul de elemente.

Funcţia Z-Dry Mode

Un senzor virtual  reglează poziția liftului în funcție de temperatură din camera de ardere și aigura  automat o temperatură ideală şi  constantă de  pre-uscare. Această funcție economisește timp de metodologia tradițională și este mult mai precisă.

FUNCŢIA PFC

În cazul în care alimentarea este întreruptă  funcţia PFC este activată , odată  ce alimentarea  este restabilită cuptorului va cotinua   la punctul de întrerupere.

DISPLAY  CONFECŢIONAT  DIN STICLĂ SECURIZATĂ

Display-ul tactil inovator și modern  este realizat din sticlă rezistentă la impact şi căldură. Acest lucru să dovedit a fi o soluție confortabilă şi  practic indestructibil, în comparaţie  cu o tastatură  cu membrană .

Garanţia pentru display este pe viaţă.

Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.