Echipamente medicale / Dermatologie

Dermatoscop Computerizat Mole Max

105 600 lei fara TVA ( 22000 euro )

Producator: DERMA MEDICAL SYSTEMS HANDELS U. ENTWICKLUNGS GMBH, Austria

Garantie 12 luni

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

Specificatii tehnice produs:

  • MOLEMAX - cu tehnologie FULL HD unica,
  • Două monitoare plate 23",
  • Ecran LCD aditional pentru previzualizare imagini, integrat in camera,
  • Rezoluție maximă prin transferul digital al imaginii via HDMI, Total mapping body
   

CAMERA VIDEO HD CU CARACTERISTICI UNICE

  • Previzualizare pe ecran LCD suplimentar
  • Mărire variabilă până la x 100
  • Controlata de software-ul MoleMax
  • Toate funcțiile software-ului operate prin intermediul aparatului foto
  • Iluminarea cu LED și culorile reglabile
   

URMARIRE IMAGINI IN TIMP REAL

Imaginile preluate la date diferite pot fi comparate în timp real. Acest lucru permite o comparație fiabilă a modificărilor alunelor pe perioade lungi de timp.

TENDINTE

Imaginile Macro-, Micro-, Histo- pot fi urmarite în timp pe leziune pentru a crea un fişier cu istoricul complet al pacientului. Se poate realiza Auditul clinic și evaluarea calității;

HISTOPATHOLOGIE

Modulul Histopathologie este folosit în principal pentru a importa imagini Histo în baza de date pentru pacienti. Imaginile Histo pot fi importate de pe orice tip de suport de stocare conectat la sistemul MoleMax, inclusiv unitatea locală, unitatea CD / DVD, o unitate USB sau flash, unitate externă de stocare sau o locație din rețea.

EXPERTIZER PLUS

Baza acestui program unic, orientat spre viitor, este o baza histopatologică de date securizata, cu imagini ale leziunilor pigmentate administrate cu MoleMax. Pachetul de programe include funcții de analiză a imaginii bazate pe tehnologie de vârf și utilizează funcția binecunoscută din punct de vedere clinic „regula ABCD” sau Lista de verificare a șapte puncte pentru a susține clasificarea leziunilor diagnosticate.

TOTAL BODY MAPPING

Funcția de "cartografiere corporală" oferă o documentație fotografică ghidată a întregul corp bazat pe 33, sau pentru examinări rapide pe 10, segmente ale corpului presetate pentru identificarea de noi alune pentru prevenirea melanomului. Se poate realiza documentarea oricărei boli de piele.

Configuratie livrata:

Cărucior, transformator de separare galvanică 1 cameră video HD pentru Imagini Macro și Micro, cu afișaj LCD integrat 1 Adaptor polarizat ELM (Standard x20, 30, 40) Biblioteca AllSkin, Simulare CosMax, Trending, Clinic Audit & QC, Expert (ABCD, 7pt.), AIS, DermaNet, Total Body Mapping, un monitor 23” și imprimanta