Echipamente medicale / Stomatologie Tehnică dentară

Sistem Cerec Primescan AC + Rechargeable battery + Cerec Primemill + suction machine + CEREC SpeedFire

-7%

595.999 LEI

554.279 LEI

*Pret cu discount pentru clientii BT


Valabilitate oferta 03.09.2023

Producator: DENTSPLY SIRONA

Garantie 12 luni

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

Specificatii tehnice produs:

 

Sistemul CEREC complet nou vă oferă instrumentele pentru stomatologie digitală superioară în.cabinet.

Ultima generație a sistemului  CEREC stabilește noi standarde, pentru ca să le puteți oferi pacienților o combinație unică de tratamente stomatologice într-o singură ședință și calitate excepțională.

După 35 de ani de optimizare continuă, CEREC vă oferă opțiunile de care aveți nevoie pentru a trata numeroase indicații cu încrederea conferită de rezultate remarcabile.

Sistemul CEREC conține componente de clasă mondială care interacționează perfect, asigurând fluxuri de lucru fără probleme.

CEREC Primescan transferă rapid date de scanare extrem de precise noului software CEREC 5, generând propuneri specifice pacientului pe baza algoritmului brevetat Biojaw. Piesa centrală a sistemului este noua mașină CEREC Primemill. Cu această unitate de frezat de ultimă generație, stomatologia digitală în cabinet este mai rapidă, mai ușoară și mai fiabilă ca niciodată. Restaurările din zirconiu pot fi sinterizate și glazurate în cuptorul CEREC Speedfire direct în cabinet. Cuptorul este acum dotat cu o nouă funcție de pre-încălzire și un design actualizat în alb și negru.

Oferta limitata: Sistem Cerec Primescan AC + Rechargeable battery + Cerec Primemill + suction machine + CEREC SpeedFire. Cumpara acum!