Echipamente medicale / ATI Cardiologie Medicină de laborator Medicină de urgență Medicină internă Neonatologie Pediatrie

Analizor pentru determinarea gazelor sanguine Stat Profile Prime CCS

37.000 LEI + TVA

Producator: Nova Biomedical

Garantie 24 luni

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

Stat Profile Prime CCS combină microelectronica revoluționară din lumea consumatorilor cu tehnologia inovatoare MicroSensor Card  a companiei Nova Biomedical pentru un analizor mai mic, mai rapid, mai puternic, dar mai simplu și mai puțin costisitor.

Fiecare cartuș este gata de utilizare și se înlocuieste cu ușurință în câteva secunde. Tehnologia RFID a cartușului identifica automat ora de instalare a cartușelor, data, numărul lotului, parametrii de testare și utilizarea.

Cartușele individuale oferă o alternativă la preț redus în comparație cu inflexibilitatea și risipa sistemelor combinate de cartușe.

  • 10 teste măsurate de îngrijire critică
  • Parametrii măsurați: pH PCO2 PO2 Na K Cl iCa Glu Lac Hct
  • Parametrii calculați: 20
  • Rezultate in 60 de sec
  • Probe arteriale, venoase sau capilar: 100 µl
  • Imprimanta integrată

Rezultatele Prime CCS sunt rapide, oferă un panou de testare pentru gaze sanguine în aproximativ un minut și sunt combinate cu conectivitate bidirecțională, un sistem robust de gestionare a datelor și o protecție completă a securității cibernetice.

Deșeurile periculoase biologice sunt auto-conținute în cartușul calibratorului, eliminând întreținerea, aruncarea deșeurilor și expunerea potențială.

Impachetare kit: 100, 200, 300, 400, 500, 800 și 1000 teste.

 

Deoarece ne dorim să îmbunătățim eficiența operațiunilor și șă oferim o soluție pe termen lung, vă punem la dispozitie analizoarele de gazometrie produse de Nova Biomedical, liderul tehnologic mondial în dezvoltarea de analizoare rapide de sânge integral. Analizoarele NovaBiomedical oferă cele mai extinse meniuri de testare și oferă rezultate în cel mai scurt timp, la costuri reduse.