BT Pay. Un nou loc pentru cardurile cabinetului tau

27-03-2019

Cu siguranta ai auzit deja despre BT Pay, aplicatia prin care iti transformi smartphone-ul intr-un portofel digital. Dar ce poate nu stii inca, e ca poti sa adaugi in aplicatie si cardurile cabinetului tau, pe langa cele personale.

Da, ai citit bine, BT Pay poate fi folosit si pentru cardurile business. Acum imagineaza-ti doar, cate ai putea face cu aplicatia!

Si, hai sa recunoastem, e super rapid sa scoti telefonul din buzunar si sa faci orice plata doar atingand POS-ul. Si cool! Chiar si pentru medicii antreprenori.

 

Dar, cum adaugi cardul tau business in BT Pay? Super simplu!

1. In primul rand, e nevoie sa detii un card business BT - poate fi un card in lei: card de debit / de credit sau un card de debit in euro.

2. Descarca apoi aplicatia BT Pay – din Google Play sau Apple Store. E gratuita!

3. Pentru a adauga cardul tau business in aplicatie, e nevoie sa completezi cateva date: numarul cardului, numele si prenumele titularului (asa cum apar pe card), data expirarii cardului si codul CVV.

4. Pentru finalizarea inregistrarii iti vom transmite, pentru fiecare card business in parte, pe care vrei sa il adaugi in aplicatie, cate un cod SMS-OTP (one-time password) la numarul de telefon pe care l-ai declarat bancii.

 

Acum, ca totul e gata, iata ce poti face cu aplicatia BT Pay:

- sa platesti contactless cu telefonul, daca ai un telefon cu sistem de operare Android;

- sa verifici soldul cardurilor tale direct din aplicatie;

- sa vezi tranzactiile efectuate cu cardul, precum si gruparea acestora pe categorii, astfel incat sa poti urmari mai usor pe ce ai cheltuit banii;

- sa blochezi fie temporar, fie definitiv cardul. Atentie, aceasta functionalitate iti blocheaza atat cardul din aplicatie, cat si cel fizic, iar deblocarea se poate face numai telefonic, la numarul *3028 sau 0264.308.028.

Te-am convins? Descarca aplicatia, atunci: