Top 5 destinații de vacanță preferate de medici

23-08-2017

Aștepți cu nerăbdare perioada de vacanță, dar îți este greu să alegi o destinație. Vrei să vizitezi un loc pe care nu l-ai mai văzut, dar care să aibă toate elementele pentru a se transforma în vacanța ideală: să fie un loc relaxant, să aibă locuri interesante pe care să le vizitezi, să te impresioneze din punct de vedere al peisajelor și totodată să găsești activități interesante pe care să le poți face împreună cu cei mici. Găsești mai jos topul destinațiilor preferate de medici, în funcție de numărul de turiști doctori înregistrați anul trecut.

Locul 1: Thailanda, ținutul zâmbetelor

Potrivit statisticilor, cea mai râvnită destinație de către medici este Thailanda, o insulă care a devenit extrem de populară în ultimii ani datorită plajelor cu nisip alb, a palmierilor și a fructelor exotice. Thailanda este cunoscută drept ținutul zâmbetelor pentru că acolo majoritatea oamenilor sunt calzi și te întâmpină cu cel mai frumos zâmbet. Thailanda este și un loc încărcat de istorie. Găsești aici peste 40.000 de temple, iar Bangkok-ul cu siguranță te va impresiona datorită hotelurilor de lux, a piscinelor, dar și a tarabelor de mâncare pe care le găsești la tot pasul. Anul trecut, Thailanda a avut aproape 22 milioane de vizitatori.

Locul 2: Londra, centrul modernismului

Dacă vrei însă să vizitezi și mai mult și să afli cum se trăiește într-una dintre capitalele Europei, cu siguranță trebuie să ajungi în Londra, o altă destinație care se află în topul preferințelor medicilor. Relaxarea oamenilor și nenumăratele locuri moderne sau istorice pe care le vei avea de vizitat cu siguranță te vor impresiona. Casele viu colorate, spiritul londonez, restaurantele luxoase sau barurile cu muzică și voie bună, te vor face să vrei să revii în Londra oricând vei avea ocazia. Anul trecut, aproape 20 de milioane de turiști s-au plimbat pe străzile londoneze.

Locul 3: Parisul, plin de șarm

Pe locul al treilea în topul preferințelor medicilor se află o altă capitală europeană, cunoscută pentru șarmul, dar și pentru opulența sa. Poate că ai ghicit, este vorba despre Paris, un oraș multicultural care te va fermeca. Faimosul Tour Eiffel pe care merită să-l vizitezi, atât ziua, cât și pe timp de noapte, îți va rămâne în minte. Nu uita de Moulin Rouge sau de galeriile Muzeului Louvre. Străzile înguste pline de restaurante cochete în care vei auzi melodii franțuzești te vor face să te numeri și tu în acest an printre turiștii care simpatizează Parisul. În 2016, numărul acestora a fost de 18 milioane.

Locul 4 – Dubai, un oraș plin de contraste

Depășim granițele Europei și ajungem într-o altă destinație aflată în topul colegilor tăi de breaslă: Dubaiul. Nu vei găsi același șarm european, dar priveliștea pe care o vei avea din Burj-Khalifa va fi în topul preferințelor tale. Dacă vei avea chef de shopping împreună cu membrii familiei tale, poți merge în mall Dubai, cel mai mare mall din lume. Dubaiul este de fapt un mix între modernism, lux, prețuri mari și piețe colorate din care-ți poți cumpăra tot ce-și dorești. 15 milioane de turiști au ajuns în faimosul oraș anul trecut.

Locul 5 – New York, un oraș cosmopolit

Pe locul al cincilea se află New-Yorkul, o destinație mai îndepărată, dar la fel de impresionantă. Vei vedea clar diferențele față de orașele europene. Vorbim acum despre un oraș cosmopolit, multicolor în care vei putea vedea mare parte dintre străzile, cartierele despre care ai auzit doar în filmele americane. Vei alege cu siguranță să te plimbi prin Manhattan sau prin vestitul Central Park. Dacă mergi în această vacanță cu cei mici, vei găsi lucruri interesante de făcut și pentru ei. Poți vizita magazinul Toys’R Us pe trei etaje unde vei găsi chiar și o roată pentru copii. Lucruri la fel de impresionante vei întâlni și în magazinul M&M. Și da, New Yorkul este unul dintre cele mai populare orașe, având în vedere că aproape 13 milioane de turiști l-au vizitat în 2016.

Cardul BT Flying Blue, soluția pentru vacanța ta

Știm cât de important este pentru tine timpul liber și totodată știm că vrei să te reîntorci odihnit la serviciu pentru a-ți putea practica meseria foarte bine. Banca Transilvania te ajută să-ți petreci vacanța așa cum îți dorești cu ajutorul unui card special.

Călătorului îi șade bine cu cardul BT Flying Blue! Banca Transilvania, împreună cu Tarom, Air France și KLM îți oferă astfel două tipuri de card: BT Flying Blue Premium si BT Flying Blue Classic, cu care ai beneficii exclusive de care te vei bucura pe deplin.

Tot ce trebuie să faci acum este să începi să-ți planifici deja vacanța mult dorită.

Aplica ONLINE