Top 5 conferințe medicale din întreaga lume

12-03-2019

Profesia de medic este una dinamică, se fac studii, cercetări și apar noi tratamente, tehnici și medicamente în mod constant. Pentru a fi la curent cu toate aceste noutăți, doctorii pot participa la congrese sau conferințe medicale. Aceste evenimente au un rol important și pentru netowrking, le oferă medicilor oportunitatea să se cunoască reciproc și să construiască relații pe termen lung.

EHRA 2019

Congresul European Heart Rhythm Association 2019 va avea loc anul acesta la Lisabona, în perioada 17-19 martie. EHRA 2019 este cea mai importantă conferință europeană de electrofiziologie, ce are ca principală temă "Implementarea inovațiilor diagnostice și terapeutice în practica zilnică". Evenimentul se remarcă prin conținut științific dinamic, speakeri de clasă mondială și prezentarea celor mai recente studii din domeniu. Alte subiecte abordate în cadrul conferinței vor fi: aritmii cardiace, cum ar fi fibrilația atrială, sincopă, tahicardie ventriculară și moarte subită cardiacă.
Mai multe informații găsiți aici: https://www.escardio.org/Congresses-&-Events/EHRA-Congress.

Al 24-lea Congres Mondial de Neurologie 2019 (WCN2019)

Cel de-al XXIV-lea Congres Mondial de Neurologie va avea loc în Dubai, Emiratele Arabe Unite, în perioada 27 - 31 octombrie 2019 și va fi găzduit de Societatea Neurologică din Emirate. Obiectivele acestui eveniment sunt de a reuni experți mondiali pentru a cataliza cunoștințele științifice despre neurologie, de a prezenta cele mai recente descoperiri ale cercetării și de a promova și consolida colaborările științifice din întreaga lume. Tema principală a evenimentului va fi "Accelerarea ritmului schimbării".
Află mai multe informații aici: https://www.wfneurology.org/wcn2019 .

Al 17-lea Congres Mondial de Chirurgie plastică și anti-aging

Cel de-al 17-lea Congres Mondial de Chirurgie plastică și anti-îmbătrânire - AMWC, va avea loc în perioada 3-6 aprilie 2019, în Monte-Carlo, sub înaltul patronaj al Prințului Albert al II-lea din Monaco. Conferința va cuprinde un program foarte interactiv, multidisciplinar și va oferi cadrul ideal pentru dezbatere, educație și schimb de expertiză. În fiecare an, acest eveniment atrage peste 10 000 de participanți din peste 120 de țări. Peste 300 de companii internaționale de top vor fi în zona de expoziții de 5 etaje, pentru a prezenta cele mai recente produse, tehnologii și servicii.
Mai multe informații găsiți aici: https://www.prime-journal.com/event/amwc-2019-17th-aesthetic-anti-aging-medicine-world-congres/.

Al 24-lea Congres Mondial de Dermatologie

Societatea italiană de dermatologie este onorată să găzduiască la Milano, în perioada 10- 15 iunie 2019, cel de-al 24-lea Congres Mondial de Dermatologie (WCD). Acesta va avea loc sub egida Ligii Internaționale a Societăților Dermatologice. Experții globali vor discuta despre probleme medicale și științifice importante legate de dermatologie. Congresul se va concentra asupra descoperirilor și progreselor majore în dermatologie, de la practica clinică până la cercetare, tehnologie și inovare.
Informații despre speakeri și agendă găsiți aici: https://www.wcd2019milan.org/ .

Congresul Mondial de Ortopedie

Congresul Mondial de Ortopedie (WCORT) a atras peste 4 000 de participanți din peste cincizeci de țări și regiuni în ultimii cinci ani de zile și joacă un rol esențial în promovarea cunoștințelor și ideilor științifice în domeniul ortopediei, la nivel mondial. Conferința de trei zile va oferi participanților posibilitatea de a împărtăși și a schimba informații despre cele mai recente progrese și cele mai înalte standarde de practică în domeniul ortopediei.
Mai multe informații aici: http://www.bitcongress.com/wcort2019/welcomemessage.asp.

 

Pentru că știm că participarea la cele mai renumite congrese medicale necesită resurse, noi suntem alături de tine și îți putem oferi suportul necesar în acest proces.