TOP 5: cele mai avansate spitale din punct de vedere tehnologic

19-03-2018

Cercetarea medicală împinge în mod constant limitele asistenței medicale și redefinește ceea ce este și nu este posibil. Ținând pasul cu acest progres viguros, spitalele din întreaga lume continuă să-și îmbunătățească echipamentele și serviciile, pentru a oferi proceduri medicale inovatoare. De la clinici medicale specializate în diagnosticul şi tratamentul cancerului, ce folosesc imagistica de ultimă generație, la spitale multidisciplinare cu roboți medicali, am pregătit pentru tine un top cu 5 dintre cele mai avansate spitale din lume.

1.Spitalul El Camino - Mountain View, California

De la deschiderea sa din 1961, Spitalul El Camino din California a apreciat importanța progresului tehnologic. În 1971, compania a colaborat cu compania Silicon Valley Lockheed pentru a lansa primul sistem informatic medical. În lista sa de echipamente de ultimă generație se află, printre altele, și dispozitivul de radiochirurgie robotică avansată, CyberKnife. Literalmente toate procedurile radioterapice care vor putea ajuta pacienţii sunt disponibile la El Camino, după cum spune dr. Robert Sinha, directorul medical al departamentului de radioterapie din cadrul spitalului.

2.Institutul de cercetare Memorial Fortis - Gurgaon, India

Cu o rețea impresionantă de spitale pluridisciplinare, prezente pe 3 continente, Fortis Healthcare din India este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale din lume. Lansat în urmă cu cinci ani, Institutul de cercetare Memorial Fortis din Gurgaon, India reprezintă nucleul grupului. Institutul recent deschis are un spectru complet de aparatură de diagnosticare și tratament, care include și tehnologie de ultimă generație, printre care aparatul de imagistica digitală Tesla 3.

Institutul de cercetare Memorial Fortis este primul spital din lume care oferă imagistică RMN digitală cu bandă largă și primul spital indian care are un laborator de celule stem.

În prezent, compania oferă servicii de asistență medicală în India, Dubai, Mauritius și Sri Lanka cu 45 de spitale (inclusiv proiectele aflate în curs de dezvoltare), aproximativ 10.000 paturi și peste 300 de centre de diagnosticare.

3.Spitalul Johns Hopkins – Baltimore, SUA

Spitalul Johns Hopkins din Baltimore, SUA este recunoscut pe plan internațional ca fiind unul dintre spitalele de top din lume. A fost înființat în anul 1889 și astăzi conține peste 20 de clădiri în campusul Medical Johns Hopkins . În anul 2012, spitalul a deschis centrul de pediatrie  Charlotte R. Bloomberg și Institutul de cardiologie Sheikh Zayed Tower, investiţie care a costat 1,1 miliarde de dolari.

Dr. Edward D. Miller, CEO, a descris investiţiile ca o „etapă transformatoare în istoria medicinei din spitalul Johns Hopkins”. Unitatea medicală oferă cea mai modernă tehnologie chirurgicală disponibilă, RMN intraoperator, imagistică de vârf, un sistem automatizat de furnizare a materialelor consumabile și un sistem de localizare a echipamentelor și personalului.

4.Centrul medical Anadolu – Kocaeli, Turkey

Deschis în anul 2005, Centrul Medical Anadolu din Kocaeli, Turcia, este considerat unul dintre cele mai importante spitale din lume. Afiliat la Școala de Medicină Johns Hopkins din Baltimore, Anadolu este recunoscut la nivel internațional pentru tehnologia ultramodernă și chirurgia de ultimă generație folosită în cadrul spitalului. Pe lângă CyberKnife, cea mai avansată formă de radiochirurgie, spitalul are dispozitivul TrueBeam, utilizat în tratamentul tumorilor, acceleratoare liniare și telemedicină. Potrivit studiului „Pacienți fără frontiere”, „ centrul medical Anadolu integrează perfect echipamentele de ultima generație cu mediul favorabil pacienților.

5.Spitalul internațional Bumrungrad – Bangkok, Thailanda

Spitalul internațional Bumrungrad a fost înființat în 1980 în centrul orașului Bangkok. Potrivit studiului „Pacienți fără frontiere”, spitalul Bumrungrad este un furnizor de servicii și tehnologie medicală inovare încă de la începuturile sale. În prezent, este cel mai mare spital privat din Asia de Sud-Est și tratează anual peste un milion de pacienți.

Tehnologia avansată a spitalului include un sistem de management al medicamentelor Swisslog, descris ca fiind „primul robot farmacist din Asia”, scanerul medical pentru imagistică Siemens Biograph 64 PET / CT - care ajută la identificarea cancerelor în stadiile preliminare, radioterapie ghidată imagistic și R2 CAD ImageChecker, un calculator de detectare asistată (CAD) pentru mamografii.

Pentru că știm că orice proiect grandios începe cu un prim pas, am pregătit pentru tine Creditul imobiliar special conceput pentru achizitionarea unui imobil. Dacă te-ai hotărât să îți deschizi un cabinet medical, dar nu ai un spațiu în care să-ți desfășori activitatea, iti oferim până la 210.000 EUR, în echivalent RON, pentru o perioadă de până la 25 ani. Avansul este de doar 15%, iar garanția pentru acest credit poate fi bunul procurat prin credit.

Completează formularul online şi vei fi contactat de un specialist dedicat al Diviziei pentru Medici. Ne ocupăm noi de finanțare, tu doar gândește-te cum ți-ai dori să amenajezi cabinetul.

 

 

Aplica ONLINE