Sports Festival

02-06-2023

În perioada 14-17 Iunie 2018, în Cluj-Napoca, Sports Festival oferă publicului posibilitatea de a experimenta sportul alături de campioni și prin a fi parte din competiții sportive de amatori au semiprofesioniști, antrenamente, vizionări de meciuri și de a învăța regulile unui sport nou.

Peste 20 de sporturi vor fi regăsite în cadrul festivalului, printre care: fotbal, tenis, handbal, baschet, beach voley, tenis de masă, golf, oină, atletism.

În a doua zi a evenimentului, la sala polivalentă din Cluj-Napoca va avea loc meciul demonstrativ de tenis la care nume mari ale tenisului - Goran Ivanišević, frații Bryan, Andrei Pavel, Florin Mergea și Adrian Ungur au confirmat deja prezența.

Punctul culminant al festivalului va fi partida de fotbal dintre Legendele Barcelonei și Generația de aur a României. Partida care se va disputa în data de 16 iunie pe stadionul emblemă al Clujului, Cluj Arena, va onora jucătorii care au purtat de-a lungul timpului tricoul echipei Barcelona și, bineînțeles, jucătorii care au făcut parte din cea mai bună echipa pe care a avut-o Naționala de fotbal a României.

Biletele pentru cele doua meciuri demonstrative pot fi achiziționate aici: https://www.bilete.ro/sports-festival/