NICK CAVE & THE BAD SEEDS live la București!

23-03-2023

Nick Cave & The Bad Seeds va concerta în premieră în România, în data de 19 iunie 2018, în București, la Romexpo (parcarea A).

Pe numele adevărat Nicholas Edward Cave, Nick Cave este un artist rock australian, care și-a început cariera în anii 70 alături de grupul Boy Next Door (nume schimbat ulterior în The Birtday Party).

În 1983, după destrămarea trupei, Nick Cave își formează propriul grup, Nick Cave & The Bad Seeds, care și-a propus să exploreze diverse genuri muzicale și să iasă din tiparele clasice.

Împreună cu The Bad Seeds, Nick Cave a realizat 16 albume de studio și 4 albume live. În toată această perioadă a lansat un număr impresionant de hituri, toate intrate în topurile internaționale, cea mai cunoscută fiind Where The Wild Roses Grow (cântată în duet cu Kylie Minogue).

Concertul din București face parte din turneul european de promovare a ultimului său disc, Skeleton Tree. Cu această ocazie, publicul român va putea fi alături de un artist important al scenei rock mondială, care oferă publicului mai mult decât muzică: o stare emoțională intensă.

Biletele pot fi achiziționate aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/rock-the-city-presents-bucuresti-romexpo-1028298/performance.html