Festivalul PLAI

09-02-2023

Născut din dorinţa unei comunităţi de a crea un un festival cum nu au găsit în oraş, PLAI este un eveniment care celebrează diversitatea și multiculturalitatea în conștiința colectivă.

In perioada 14-16 septembrie 2018 sunteți invitați la la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, , la un eveniment pentru toate vârstele, plin de activităţi menite să nască pasiuni şi presărat cu muzică bună din toate colţurile lumii. Diversitatea, în toate formele ei, este la ea acasă.

PLAI a adus în Timişoara şi România artişti în premieră, dar mai mult, artişti care prin muzica lor sunt activişti şi promotori ai ţării, tradiţiilor lor şi spiritului civic. Organizatorii și-au propus să aducă aproape de public mai mult decât muzica pe o scenă: alte fațete ale societății și culturi noi, pentru a-i inspira pe participanții la festival să fie curioşi, curajoşi şi să se implice activ în comunitate.

Biletele pot fi achiziționate aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/plai-festival-timisoara-muzeul-satului-banatean-488588/