NeurogastRO 2019

07 noi 2019 | ora 12:00 Hotel Internațional, Iași https://neurogastro2019.medical-congresses.ro/Showpage?Name=Acas%C4%83

NeurogastRO 2019 va avea loc în Iași, in perioada 7-9 noiembrie 2019. Această întâlnire continuă o tradiție stabilită în 2005 în Brașov, când, cu sprijinul Fundației Alexander von Humboldt, s-a organizat pentru prima oară o reuniune internațională, multidisciplinară, pe tema tulburărilor gastro-intestinale funcționale și de motilitate, pentru țările din Europa Centrală și de Est. Acest lucru a ajutat la creșterea gradului de conștientizare asupra acestor condiții patologice în zona noastră și a stimulat o mulțime de lucrări științifice și educaționale, documente și întâlniri. Între timp, Societatea Română de Neurogastroenterologie a evoluat ca un membru deplin al Societății Europene de Neurogastroenterologie și Motilitate.

Pe parcursul anilor, întâlnirile  au continuat anual cu sesiuni speciale în cadrul ședințelor Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, oferind publicului prelegeri susținute de către lideri de opinie din lume.

Termenul limită de înscriere este 3 noiembrie 2019.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.