Congresul Național Bolile Cronice Netransmisibile, ediția VII

02 mar 2018 | ora 12:00 București, România http://bolicronice-netransmisibile.ro

Bolile cardiovasculare ocupă primul loc la capitolul mortalitate provocată de boli cronice netransmisibile, cu 17,5 milioane de decese anual. Acestea sunt urmate de cancere, cu 8,2 milioane de decese, boli respiratorii - 4 milioane de decese și diabet- 1,5 milioane de decese. 
Congresul Național Bolile Cronice Netransmisibile se va desfășura în perioada 2-3 Martie 2018 la Hotel Ramada Parc din București.
Înscrierile pentru al VII-lea Congres Naţional Bolile Cronice Netransmisibile se fac înaintea evenimentului exclusiv pe site-ul acestuia sau pe loc, la punctele de înregistrare din cadrul manifestării, în funcție de capacitatea maximă admisă de participanți la eveniment, stabilită de organizatori. 
Toţi participanţii la Congres vor primi la sfârșitul manifestării un certificat de participare cu menţiunea orelor de educaţie medicală continuă (EMC) cu care a fost creditat al VII-lea Congres Național Bolile Cronice Netransmisibile 2018 de către Colegiul Medicilor din România – CMR. Vor primi certificat de participare doar persoanele care au semnat formularul de înregistrare de la Biroul de înregistrare.