Conferința este organizată sub egida companiei de comunicare medicală Houston NPA în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

Înscrierea se face on-line, completând formularul de pe site-ul evenimentului.

Organizatorii își propun furnizarea de informaţii noi, specializate, în ceea ce privește cele mai noi posibilități de tratament în domeniul cancerului bronhopulmonar.

Una dintre caracteristicile principale ale manifestării este interdisciplinaritatea, programul adresându-se atât cadrelor medicale cu specialități clinice și chirurgicale, dar și celor paraclinice.

Printre lectorii invitati la conferinţă se află: Prof. Univ. Floarea Mimi-Niţu, Universitatea de Medicină şi Farmacie Craiova, Prof. Univ Dr. Dan Ulmeanu, Şef Lucr. Dr Michael Schenker, medic primar oncologie medicală, Dr. Elena Vlad, medic pneumolog- Spitalul de Urgenţă Târgu- Jiu, Dr. Dalida Mosorescu, medic de familie Craiova şi asistent universitar Mihai Olteanu- Universitatea de Medicină şi Farmacie Craiova.

Toți participanții la Conferința Regională de Cancer Bronhopulmonar vor primi o diplomă de participare creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

20 septembrie 2017

Universitatea de Medicină și Farmacie, Craiova