A II- a ediție a Congresului Național de Endometrioză

20 iun 2019 | ora 12:00 Hotel Internațional, Sinaia https://hpv-endometrioza2019.medical-congresses.ro/

A II-a ediție a Congresului Național de Endometrioză, organizat de Societatea de Endometrioză și Infertilitate Est-Europeană, va avea loc la Sinaia, Hotel Internațional. Întrucât prima ediție a Congresului Național de Endometrioză desfășutată în iunie 2018 s-a bucurat de succes, reunind peste 300 de participanți din diferite specialități precum obstetrică și ginecologie, chirurgie generală, urologie, anatomie patologică, radiologie și imagistică, organizatorii și-au propus să continue demersul de a aduce în prim plan cele mai recente recomandări și experiența profesioniștilor în domeniu.

Manifestarea de anul acesta își propune să adune profesioniști în chirurgia minim invazivă a endometriozei și tratamentul infertilității, atât din țară cât și specialiști de renume internațional.

Simultan va avea loc și Conferința Națională de HPV sub egida Societății Române de HPV, care va reuni specialiști din diferite specialități medicale precum obstetrică-ginecologie, medicină de familie, ORL, dermatologie, neonatologie, boli infecțioase, urologie, anatomie pstologică. Această manifestare multidisciplinară aduce în prim plan actualitățile internaționale asociate infecției cu virusul Papilloma uman și respectiv patologia complexă pe care o cauzează.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.