Scaner intraoral PRIMESCAN CONNECT

Info produs

  • Preț de listă

    157.080 LEI

  • Producător

    DENTSPLY SIRONA

  • Garanție produs

    12 luni

Specificații tehnice

Primescan este un scanner intraoral care îți permite să efectuezi amprente digitale de înaltă precizie ale gurii pacientului, fără utilizarea materialului de amprentare tradițional. Practic, o scanare ușoară și o colaborare fără întreruperi, acum și într-o configurație cu laptop.

Cu scanare simplificată și fluxuri de lucru optimizate, Primescan Connect este un punct de plecare excelent pentru stomatologia digitală.

Poți să obții diagnostice mai bune, planificarea tratamentului și o creștere financiară accelerată, toate în același timp îmbunătățind experiența pacientului.

 

Beneficii:

Viteza - scanarea unei arcade complete în mai puțin de 1 minut

Precizie - scanări excelente, indiferent de material sau cât de dificilă este zona de scanare

Ușurință în utilizare - ajută la simplificarea procesului de scanare, astfel încât să poți delega procesul de preluare a amprentei echipei tale și să petreci mai mult timp cu pacienții

Flexibilitate - ocupă puțin spațiu și este ușor de integrat în fluxurile de lucru și configurarea cabinetului tău

Libertatea de a-ți alege partenerul preferat  - trimiți comanda la laboratorul tău cu Connect Case Center.

Primescan Connect este un scaner deschis, ceea ce înseamnă că poți trimite date la orice laborator și vor primi informații de înaltă calitate exact în formatul de care au nevoie. Transferi comenzile digitale către laboratoarele dentare în câteva secunde

Fără taxe de licență

Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.