LASER FOTONA Light Walker ST-E Advanced

Info produs

  • Preț de listă
    46.818 EURO (TVA inclus)
  • Producător
    FOTONA
  • Garanție produs
    2 ani

Specificatii tehnice produs:

Laser de inalta performanta cu tehnologie
Er: YAG cu putere de 20 w .
Lungime de unda Er:YAG 2940 nm
Puls energie: 1500 mj
Frecventa: 50 Hz
Clasificare laser: IV
Transmitere a fasciculului laser prin olglinzi ce inlatura consumabilele (costuri reduse)
Brat OPTOflex cu 8 articulatii in vedera optimizarii miscarilor si a transmiterii undei laser
Compresor Built-in si apa / spray de rezervor intern pentru mobilitate nelimitata
Componente incluse:
- pedala actionare
- 3 perechi ochelari protectie
- piesa de mana cu contact ER:Yag: H14

Prepararea cavitatilor si indepartarea cariilor in zone usor accesibile, cum ar fi partea mesiala a dintelui, precum si procedurile de tesuturi moi, cum ar fi gingivectomia, frenectomia, chiuretajul deschis si chirurgia orala.

Latest Pulse Technologies - pentru performante exceptionale

Tehnologiile fotospatiale VSP (Variable Square Pulse) si tehnologia SMOOTH de la Fotona sporesc precizia, performanta si siguranta tratamentelor laser cu laser la cel mai inalt nivel. VSP permite practicantilor sa controleze cu precizie durata pulsului laser si fluenta acestuia in functie de necesitatile aplicatiei specifice, cu simpla atingere a unui buton.

QSP- patentat de Fotona (Quantum Square Pulse)* permite laserului ablatie mai eficienta si cu o precizie mai mare. Eficacitatea imbunatatita a ablatiei modului QSP indica faptul ca mai multa energie din laser este folosita pentru taiere si ca este mai putin absorbita de pragul interferential de debavurare sau de sub-ablatie al tesuturilor dentare inconjuratoare. Aceasta ofera mijloace pentru o viteza de taiere imbunatatita, finete si confort atunci cand se trateaza tesuturile dentare tari si moi.LightWalker este, de asemenea, capabil sa produca impulsuri cu laser extrem de reduse, optimizate pentru a genera un efect fotoacustic eficient din punct de vedere clinic pentru tratamentele endodontice utilizand protocolul de tratare fotoacustica indus de fotoni.

Puterea extraordinara a laserului - pentru cea mai rapida viteza de lucru

Pana la 20 W * de putere laser, Er: YAG ofera o gama exceptional de larga de optiuni de tratament rapide, sigure si eficiente. In plus fata de aplicatiile dentare, LightWalker ofera de asemenea puterea si capacitatea de a oferi o gama larga de tratamente estetice utilizand acelasi sistem laser.

Brat articulat OPTOflex® - pentru functionarea fara greutate

Bratul articulat unic si patentat OPTOflex® al lui LightWalker AT este perfect echilibrat in timpul utilizarii, facand piesele de mana Er: YAG sa se simta complet fara greutate in mana. OPTOflex® permite o gama completa de miscari si un grad maxim de control, deoarece face ca piesele de manevra sa fie mult mai fine, imbunatatind precizia si usurinta tratamentului.

Green Pointing Beam - pentru o vizibilitate imbunatatita

Prezentat cu chirurgii dentari, aceasta caracteristica optionala pentru LightWalker AT S va ajuta sa oferiti o vizibilitate imbunatatita asupra fascicolelor standard de orientare rosie atunci cand efectuati o interventie chirurgicala orala.

Tehnologia Titanium handpiece - pentru durabilitate de neegalat

Toate modelele LightWalker au piese prelucrate din titan, care ofera o rezistenta robusta pentru o manipulare constanta si o sterilizare frecventa. Piesele de mana Er: YAG cu sau fara varf de la Lightwalker au un spray integrat aer / apa cu o temperatura reglabila a apei pentru confort suplimentar al pacientului, precum si un sistem rapid de deconectare pentru o mai mare comoditate si o sterilizare mai usoara. Mai mult de 15 piese specializate sunt compatibile cu sistemele LightWalker.

Ultimate Peak Powers - pentru o eficienta imbunatatita

Pana la 1000 x putere mai mare impuls comparativ cu laserele diode prevede o selectivitate imbunatatita a tesutului si eficienta tratamentului.

Monitorizarea online a energiei - pentru siguranta fara compromisuri

Sistemele LightWalker sunt echipate cu sisteme de monitorizare a impulsurilor laser bazate pe tehnologia DET (Dual Energy-meter Technology) pentru a asigura 100% precizie. Combinata cu tehnologia Fotona EFC (Energy Feedback Control), tehnologia asigura o consistenta a iesirii pulsului laser pentru o siguranta de neegalat pe toata durata de viata a produsului.

Perfectiunea in stomatologia laser

Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.