Ecograf Acuson Redwood Siemens Healthineers

Info produs

 • Preț de listă
  65.231 euro + TVA
 • Producător
  Siemens Healthineers
 • Garanție produs
  12 luni

Specificatii tehnice produs


Ecograful ACUSON Redwood de la Siemens Healthineers este un sistem de ultrasunete premium ce ofera in orice situatie imagistică excepțională, calitate superioară a culorii și reducerea timpilor de examinare prin instrumente alimentate de inteligenta artificiala.


Configuratia actuala include aplicatii pentru medicina cardiovasculara precum si 3 sonde: o sonda sectoriala cu o frecventa cuprinsa intre 1 si 4 MHz, o sonda liniara cu o frecventa cuprinsa intre 4 si 10 MHz si o sonda convexa cu o freceventa cuprinsa intre 1 si 5 MHz.


In configuratia de baza sunt disponibile urmatoarele optiuni: Auto TEQ, Auto Flash Color Artifact Suppression, Clarify Vascular Enhancement Technology, Panoramic Imaging, DICOM.

Imagine care inspira incredere

Folosind informații atât de fază cât și de amplitudine pentru a forma o imagine, alinierea îmbunătățită permite o rezoluție mare și o rată de cadre ridicată în comparație cu sistemele de ultrasunete convenționale.

Aplicații avansate

Satisfacerea cererii pentru depistarea precoce, diagnosticul și tratamentul la timp al unei varietăți de boli cronice este extrem de dificilă pentru un medic. Imagistica cu ultrasunete trebuie să permită răspunsuri la o gamă largă de întrebări clinice importante - rapid. Pentru a face acest lucru în modul cel mai precis și reproductibil, ecograful ACUSON Redwood oferă o suită vastă de aplicații avansate.

 • mPoint Shear Wave (pSWE)
  Informațiile reproductibile, fiabile și detaliate privind rigiditatea țesutului care susțin evaluarea ficatului pot fi obținute rapid și ușor folosind tehnologia noastră de undă de forfecare cu un singur punct.
 • m2D Shear Wave (SWE)
  Adăugați o altă dimensiune imaginii cu valuri de forfecare cantitative, cu hărți de undă de foarfecă codate în culori pentru traductorul 10L4 la sân și tiroidă.
 • mElastografie tulpină
  Elastografia cu tulpina virtuală Touch oferă o măsură simplă și calitativă a rigidității leziunilor în raport cu țesuturile din jur.
 • mEcografie îmbunătățită prin contrast (CEUS)Contrast-Enhanced Ultrasound
  Tehnologiile de secvențare a pulsului de contrast (CPS) și secvențiere flash permit o mai mare încredere diagnostică în caracterizarea leziunilor hepatice focale.
 • mSyngo Velocity Vector Imaging (VVI)
  Pentru a aborda utilizarea sporită a ecocardiografiei de urmărire a speciei, medicii trebuie să evalueze non-invaziv mișcarea miocardică și mecanica.
 • mEcou de stres
  Pachetul de ecouri de stres complex și flexibil include protocoale de ecou de stres configurabile și funcții de notare a mișcărilor de perete.
 • mOpacifierea ventriculului stâng (LVO)Left Ventricular Opacification
  Efectuați cu încredere studii LVO. Dispunerea intuitivă a ecranului tactil a fost simplificată pentru a include doar funcțiile necesare acestor studii cardiace. Fără dezordine vizuală - utilizatorii se pot concentra pe imagini, nu pe interfețe.

 

Ecograful ACUSON Redwood de la Siemens Healthineers este un sistem de ultrasunete premium ce ofera imagistica exceptionala, acces la o gama variata de aplicatii clinice si flux de lucru inteligent, bazat pe aplicatii alimentate de inteligenta artificiala.

Aplică online

Completează formularul și te sunăm pentru detalii.