Echipamente medicale / Radiologie medicală/imagistică

X-MIND TRIUM PAN 3D – BONUS: X-MIND UNITY + SOPIX INSIDE

Producator: Acteon

Garantie

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

VIZUALIZARE REMARCABILĂ PENTRU CELE MAI EXIGENTE REZULTATE ACTEON® prezintă noul panoramic dentar X-MIND® TRIUM ce poate fi upgradat la 3D (CBCT) și/sau cefalometrie. Acesta are gamă întreagă a marimilor medii ale FOV pentru a ușura examinările 2D și 3D.  

O IMAGINE DE CALITATE RIDICATĂ

X-MIND® TRIUM este echipat cu un algoritm de achiziție și reconstrucție ce asigură o imagine uniformă și de cea mai bună calitate pe toate axele de vizualizare.

SOFTWARE 3D DE NIVEL ÎNALT

Acteon Imaging Suite oferă funcționalități avansate și o experiență intuitivă de navigare cu ajutorul mouse-ului.

PROGRAM PENTRU PLANIFICAREA INSERĂRII UNUI IMPLANT DENTAR

X-MIND TRIUM este un instrument cheie pentru planificarea tratamentului și procedurilor ulterioare. X-MIND TRIUM furnizează o imagine clară a arcadei pacientului afișând imagini 3D extrem de detaliate ale anatomiei pacientului fiind necesară o singură expunere. X-MIND TRIUM permite o evaluare precisă a densității osoase și a structurilor anatomice  pentru a insera un implant dentar. În plus, imagistica 3D permite alegerea mărimii și formei implantului dentar în funcție de morfologia pacientului. X-MIND TRIUM oferă imagini foarte clare și precise pentru secțiunile transversale, calculul volumului de biomaterial necesar pentru operația de sinus-lift dar și operație asistată mulțumită software-ului Acteon imaging  

 X-MIND UNITY

UNDE CALITATEA DEVINE FRUMUSEȚE Descoperiți X-MIND UNITY™, succesorul lui X-MIND DC™, faimoasa unitate intraorală infailibilă. Având un stil elegant alături de o tehnologie ACE patentată de ultimă generație, X-MIND UNITY ridică ștacheta generatoarelor de radiații la un nou nivel. Nicio altă unitate nu a atins nivelul de precizie și protecție a pacientului pană acum.

BENEFICII PRODUS

O IMAGINE CLARĂ ȘI ÎN CONTRAST

X-MIND UNITY® are un spot focal de 0.4 mm. Unitatea are câteva setări radiologice selectabile notabile: - Tensiunea anodică (60, 65 și 70 kV) - Curentul anodic (de la 4 la 7 mA) Acești parametri asigură o imagine clară si în contrast.

CU PÂNĂ LA 52%* MAI PUȚINĂ RADIAȚIE DATORITĂ ACE® * DIMINUARE VARIABILĂ ÎN CONCORDANȚĂ CU MORFOLOGIA PACIENTULUI.

Această tehnologie aplicată lui X-MIND UNITY permite senzorului Sopix Inside să pornească și să oprească generatorul, evitând astfel riscul de supra-expunere a imaginii și a pacientului dar și repetarea expunerilor. Pacientul va primi doar doza necesară, adaptată morfologiei sale dentare.

SIGURANȚĂ PRIN TRASABILITATE

Doza primită de către pacient apare pe ecranul panoului de comandă după fiecare expunere. Cu SOPIX INSIDE, această doză este înregistrată în dosarul pacientului din SOPRO-Imaging , asigurându-se așadar o permanentă trasabilitate.  

CARACTERISTICI PRINCIPALE

- 3 lungimi ale brațului sunt disponibile. - Mişcarea este fluidă şi se obtine fără efort sau stres. - Flux de lucru și confort mult îmbunătățit datorită integrării senzorului. - Cu până la 52% mai puțină radiație - Trasabilitate exclusivă prin Sopro Imaging software. Doza primită de către pacient (DAP) este automat înregistrată.  

 SOPIX - SOPIX² INSIDE

ATÂT DE UNIC, ATÂT DE SIGUR SOPIX2 inside* este integrat direct în sistemul intraoral X-MIND unity® și face ca protecția pacientului să fie cea mai mare preocupare a noastră.

GATA CU RADIAȚIA INUTILĂ DATORITĂ TEHNOLOGIEI ACE®

Integrarea senzorului în sistemul intraoral X-MIND unity, combinat cu tehnologia ACE , oferă un sistem unic de comunicație. Atunci când SOPIX2 inside a recepționat destulă energie pentru a furniza o imagine de calitate, acesta trimite trimite un semnal sistemului intraoral să oprească emisia de radiații X.

PROTECȚIE OPTIMĂ PENTRU PACIENTUL DUMNEAVOASTRĂ

Tehnologia ACE® integrată în senzorul SOPIX2 INSIDE alături de X-Mind Unity, minimizează expunerea pacientului la radiații X. Pacientul primește doar doza adaptată morfologiei sale dentare, lucru ce îl protejează de radiații inutile. Tehnologia ACE reduce doza administrată pacientului cu până la 52% în comparație cu o expunere standard. - Mediu de lucru ergonomic și bine organizat. - O comunicație unică între senzorul SOPIX inside și unitatea intraorală X-MIND unity prin intermediul tehnologiei ACE. - Pacientul primește doar doza necesară, adaptată la morfologia sa dentară, protejându-l de supraexpunere inutilă. - ACE reduce doza administrată pacientului cu până la 52% comparativ cu o expunere standard. - Trasabilitate exclusivă prin Sopro Imaging software. - Doza primită de către pacient (DAP) este automat înregistrată!