VascuLife™ LASER DIODE 1470 nm pentru tratament vene varicoase

29500 Euro + TVA

Producator: ALMA LASERS Israel

Garantie 15 luni

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

Specificaţii produs: LASER DIODE 1470 nm

Descriere:

VascuLife™ de la Alma Surgical este singura soluţie cu o fibră robotică precisă în cadrul sistemului laser pullback. Proceduri laser cu un sistem avansat de retragere a fibrei (laser MEndovenos).

Avantaje:

    Economie de timp reglabilă

    Modelul automat "Pull & Cool"

    Mecanism robust de retragere: în mod activ depășește blocarea venei

    Protecția împotriva colapsului venei:

    Economii de cost: Compatibil cu accesoriul standard "Venflon" standard

VascuLife ™ de Alma Surgical schimbă radical standardul de tratament endovascular, oferind cea mai sigură şi cea mai eficientă soluţie pentru vene varicoase.VascuLife dispune de un sistem unic de fibră optică robotizată, precum și de o diodă cu radiații radiale de 360 de grade, permițând un tratament complet și precis al venei safene mari și mici (GSV, SSV), obținând rezultate clinice remarcabile.

Dispozitiv de retractare robotică - Siguranță unică de schimbare a jocului

Tratamente pentru:

  1. Vene varicoase şi proctologie ( pentru hemoroizi)

Varicele venoase sunt vene care se extind și se văd datorită supapelor slăbite, care determină mai degrabă sânge, decât să curgă în inimă. Ele apar ca vene umflate, întunecate sau violete, care se pot înfunda de pe piele și cel mai adesea se dezvoltă în picioare. Mulți oameni se simt conștienți de apariția acestor venele și pot suferi de asemenea durere, disconfort și alte complicații care depășesc preocupările cosmetice. Ablația laser endovenoasă este una dintre cele mai noi metode de tratare a venelor varicoase folosind tehnologii laser și alte tehnologii bazate pe lumină. Tehnica implică furnizarea energiei luminoase unei vene vizate printr-o fibră laser care este inserată prin venă. Energia este absorbită de peretele venei, determinând sângele să coaguleze și vasul să se refacă. În timp ce EVLA oferă avantaje semnificative, inclusiv eliminarea necesității intervenției chirurgicale, abordarea are provocările sale. Procedura poate fi efectuată cu o varietate de lungimi de undă laser și tipuri de fibre, dar nu toate sunt la fel de sigure și eficiente. Înlăturarea manuală a fibrei laser poate fi lentă, obositoare și intensivă pentru medic. În plus, deoarece retragerea manuală nu poate fi efectuată la o rată exactă, tratamentul venei poate să nu fie omogen. Acest lucru poate duce la închiderea incompletă a venei, perforarea venei și o rată ridicată a recurenței.

Tratamentul hemoroizilor se adaugă în tratamentul venelor varicoase.

HIPERHIDROZĂ:

Mai mult de 211 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de transpirație excesivă sau hiperhidroză. În fiecare zi, oamenii se luptă cu simptomele jenante, de cele mai multe ori distrugând viața, asociate cu glandele sudoripare hiperactive. Există mai multe opțiuni pentru tratarea hiperhidrozei, deși fiecare are propriile implicații și dezavantaje. Antiperspirantele sunt rareori eficiente pentru tratarea nivelului de transpirație asociat cu hiperhidroza. Neurotoxinele, cum ar fi botoxul, pot fi injectate în regiunea axilară și acest lucru poate fi moderat eficient. Cu toate acestea, tratamentele sunt dureroase și este dificil să se realizeze o acoperire completă a zonei țintă. Sunt necesare, de asemenea, injecții la fiecare câteva luni pentru a menține rezultatele. În timp ce intervențiile chirurgicale, cum ar fi Sympathectomy, produc rezultate eficiente și permanente, procedură este invazivă, prezintă riscuri, implică întreruperea pacientului și, adesea, provoacă transpirații compensatorii în alte zone ale corpului.

Beneficii:      Viteze reglabile de revenire la timp: reglabil pentru 1, 2, 3 sau 4 mm / sec pe diametrul venei Modul automat "Trageți și răciți": Modalitate nouă de tratament care permite prelungirea întreruperilor de "răcire" la intervale de 1 cm Mecanism robust de retragere: în mod activ depășește blocarea venei Protecția colapsului venei: Încetează acțiunea de retragere și inițiază un mod "în așteptare" atunci când nu poate rezolva o întârziere a tragerii Economie de cost: Compatibil cu accesoriul standard "Venflon" standard; Nu este nevoie de un introductor dedicat

Lungimea de undă optimă

VascuLife utilizează lungimea de undă a laserului de 1470nm - lungimea de undă ideală pentru absorbția de vârf a apei în țesutul moale. Acest lucru permite o ablație optimă a peretelui venei cu mai puțină vânătăi decât alte lungimi de undă care vizează atât apă cât și hemoglobină. De asemenea, demonstrează o rată de re-canalizare mai mică decât terapiile alternative venoase, cum ar fi radiofrecvența. Lungimea de undă este deosebit de potrivită pentru ablația laser endovasculară (EVLA) folosind tehnica tumescentă

Avantajul 360 ° Designul unic de fibre Angel ™ cu emisie de 360 ° oferă energie laser direct în peretele venos într-un model circumferențial. Această abordare asigură ablația omogenă, sigilarea imediată a venelor și vindecarea mai rapidă a rănilor, cu risc redus de perforări, durere și vânătăi. Odată ce vena afectată este sigilată, sângele este redirecționat către alte vene sănătoase. Fibrele de inel pot găzdui diferite dimensiuni ale venei, cu diametre de fibre de 400 și 600 microni și sunt compatibile cu accesoriul standard Venflon.

Vizualizare completă și control: Software-ul online de vizualizare și control oferă feedback automat, continuu și complet în timp real în timpul procedurii, permițând medicilor să controleze mișcarea fibrei în venă și să monitorizeze viteza de retragere, precum și distanța realizată

VascuLife Accesorii: Sistemul VascuLife cu retragere robotică utilizează accesoriile standard, reducând astfel costurile procedurale. Fără nevoie pentru un fir de ghidare, medicii pot pur şi simplu să implementeze un Venflon standard pe toată durata procedurii.

Aplicaţii: vene varicoase ; hemoroizi; hiperhidroză ;

http://www.almalasers.com/alma-products/vasculife/

NB: recomandăm achiziţionarea sistemului complet LipoLife™ care oferă în plus tratamente de liposucţie asistată de laser; vergeturi; transfer de grăsime; pete pigmentare; creştere fermitate piele. Oferta de prêt diferă.

http://www.almalasers.com/alma-products/lipolife/