Echipamente medicale / Stomatologie

Sistem T-Scan cu maner Novus

50000 lei

Producator: Tekscan

Garantie 12 luni

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

T-Scan ™ Novus ™ este singurul de analiză digitală a ocluziei recunoscut clinic și validat de către studii. Cu T-Scan puteți analiza ocluzia dentară într-o manieră simplă și rapidă, dar în același timp cu un nivel de precizie imposibil de egalat utilizând metodele tradiționale. Software-ul digital de ultimă generație ajută clinicienii să identifice contactele premature, forțele excesive și relațiile dintre suprafețele ocluzale opozante. Sistemul de analiză ocluzală T-Scan poate fi utilizat pentru o gamă largă de proceduri dintre care:
  • Verificarea contactelor ocluzale și a forțelor transmise către restaurări directe sau indirecte pe dinți naturali și pe dinții tratați endodontic
  • Verificarea contactelor ocluzale și a forțelor transmise către restaurări protetice pe implant
  • Verificarea contactelor ocluzale la pacienții cu Bruxism
  • Verificarea contactelor ocluzale și a forțelor transmise la pacienții cu disfuncții temporo-mandibulare
  • Verificarea contactelor ocluzale și a forțelor ocluzale la finalizarea tratamentului Ortodontic
  • Verificarea contactelor ocluzale și a forțelor transmise la pacienții cu Boală Parodontală
  • Monitorizarea modificărilor ocluzale de-a lungul timpului
Fie că doriți să eliminați forțele excesive exercitate asupra unei noi restaurări, fie că efectuați o analiză ocluzală și o procedură de slefuire selectivă, T-Scan vă ajută să echilibrați ocluzia dentară cu precizie și exactitate.

Caracteristici:

Conectare la portul USB Maner cu design ergonomic si greutate mica Maner prevazut cu butoane accesibile pentru scanare noua si pornire/oprire inregistrare Indicator de functionare a senzorului de inregistrare si indicator pentru atentionare incepere procedura   Sistemul T-Scan îmbunătățește educația pacientului, reduce vizitele repetate și remake-urile costisitoare și permite o abordare proactivă a îngrijirii pacienților.