Echipamente medicale / Tehnică dentară

Scanner Dentar 3D + Exocad® DentalCAD

69 900 lei

Producator: PiDental

Garantie 2 ani

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

3D Scanner Dentar

Cyber-Scan

 soluţie CAD/CAM pentru cabinet şi laboratoare dentare - Optimizat pentru scanare rapidă, productivă şi precisă - Productivitate ridicată - 2 camere cu 1.3 megapixels - Acurateţe ridicată: 10 microni

Cyber-Scan Date tehnice: - Alimentare reţea: 230V- 50/60Hz - Putere max consum: 100W - Lăţime: 350mm - Adâncime: 620mm - Înălţime: 650mm - Greutate: 17kg

Exocad® DentalCAD

Este un mijloc modern pentru oricare technician dentar care vrea să beneficieze de avantajele revoluţiei digitale din domeniul tehnicii dentare.

Designul digital al unei restaurări nu a fost niciodată mai uşor de realizat. exocad® DentalCAD este un program fiabil şi robust, potrivit şi pentru cazurile complexe.

Program de înaltă tehnologie pentru acurateţe deosebită. Chiar şi varianta standard a programului are o serie largă de indicaţii, fiind o alegere perfectă atât pentru începători cât şi pentru utilizatori experimentaţi în domeniul CAD. Puterea exocad® DentalCAD constă în simplitatea acestuia. Nu merită să creăm programe care vă complică activitatea, deci nu o facem. Este un program extrem de logic şi uşor de utilizat care preia activitatea analogică a tehnicianului. Acest software se dezvoltă odată cu nevoile dvs.: are indicaţii avansate, precum implantologia, pentru care sunt disponibile o varietate de module adiţionale.

Gamă largă de indicaţii:

Coroane anatomice, cape anatomice, punţi, inlay, onlay, veneers,waxup, schelete dentare bazate pe waxup, telescoape primare.

Modulele adiţionale exocad® Dental CAD extind caracteristicile versiunii standard. Acest sistem de module permite o flexibilitate mai mare şi vă permite să achiziţionaţi doar modulul de care aveţi nevoie, oferindu-vă astfel şi un avantaj economic. Deşi, după ce aţi încercat modulele adiţionale, sigur o să doriţi să le aveţi pe toate şi să le folosiţi în activitatea zilnică.

! Programul rulează doar pe PC-uri performante având cel puţin următoarea configuraţie:   

Arhitectură

64 bit (x64)

CPU

Intel Core i7 3.6GHz (sau mai mare)

Memorie (RAM)

16 GB DDR5 (sau mai mult)

Hard disk

1 TB (sau mai mare)

Unitate optică

DVD-ROM

Placă grafică

Nvidia GTX750 Ţi; 2 GB video RAM (sau mai mult)

Ecran

Rezoluţie: 1600 x 1200 pixel

Adâncime de culoare: 32bit True Color

Input/output Ports

Ethernet (RJ45) (conexiune Internet)

USB  3.0

Periferice

Mouse optic; tastatură

Sistem de operare

WINDOWS 7, 8 sau 10 Pro 64 bit