Echipamente medicale / Chirurgie Dermatologie Obstetrică Ginecologie ORL Urologie

Laser Co2 Femi Lift ™

55500 Euro + TVA

Producator: ALMA LASERS Israel

Garantie 15 luni

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

SPECIFICAŢII TEHNICE Putere de ieșire laser 30W, 70W Procesul FemiLift Probe cu utilizare unică Probe de dimensiuni unice de utilizare 2 Putere de ieșire pe pixel 10-120mJ Zonă de tratare 1cm² Pixel Spot Dimensiune 200μm Adaptabilă la cele mai multe microscoape și colposcope chirurgicale

sistem complet: Femi Lift = Laserul Pixel CO2 pentru micro ablaziune +FemiLift Smart+FemiLift Probe+FemiLift Slim Probe +FemiCam Diagnostic Probe+Liţe Scan For Labia Majoră Rejuvenation+FemiTight For Labia Majora Tightening

FemiLift Smart:

Această tehnologie inovatoare robotizată facilitează tratamente inteligente și omogene și este ușor de reglat pentru diferite indicații și protocoale. Aplicatorul este programat în funcție de indicația și parametrii tratamentului și permite tratamente automate într-un model de grad 360/120 pentru o acoperire optimă. FemiLift Smart permite tratamente omogene în timp ce se concentrează pe parametrii optimi ai diferitelor aplicații, pentru a asigura o eficiență ridicată.

Sondă FemiLift: Piesă de mână FemiLift este o sondă igienică unică, unică concepută pentru a se potrivi dimensiunilor vaginale diferite și pentru a asigura un confort maxim pentru pacient. În timpul tratamentului, medicul rotește sonda într-un model de 360 de grade pentru a acoperi întregul perete vaginal, asigurând o acoperire și o eficiență optimă. Sondă FemiLift Slim pentru structuri anatomice mai înguste: Nouă și igienică, o singură utilizare, FemiLift Slim Probe, a fost concepută pentru a se potrivi femeilor cu structuri anatomice inerente, precum și celor care au prezentat modificări anatomice sau histologice, cum ar fi atrofia vaginală sau leziunile tisulare rezultate din tratamente oncologice. Lucrul cu această sondă subțire urmează același protocol ca și cu sonda standard. Sondă de diagnosticare FemiCam: Camera vaginală FemiLift este un instrument de diagnostic care permite medicilor să vizualizeze mucoasa vaginală înainte și după tratament și să evalueze reacția tisulară la tratamentul cu laser. Camera este echipată cu iluminare LED care nu afectează țesutul și poate fi conectată cu ușurință la o tabletă Android, permițând medicilor să descarce imagini înregistrate pentru analize viitoare. Această sondă furnizează medicilor informații cu informații ginecologice mai mari, bazate pe capacitatea lor de a vizualiza și înregistra zona, și nu numai că o evaluează prin atingere. Oferă date valoroase care le permit să observe și să evalueze cu mai multă precizie indicația, să definească mai bine tratamentul și, în cele din urmă, să obțină rezultate clinice îmbunătățite. Liţe Scanare pentru întinerirea Labia Majoră: FemiLift LiteScan oferă ablație de țesut fără carbonizare cu multiple modele de scanare, ceea ce duce la o îmbunătățire semnificativă a tonusului general al pielii, a elasticității și texturii și la o pigmentare superficială redusă. Folosind mecanismul de tratare a laserului cu CO2, această promovează reepitelizarea accelerată, permițând o vindecare mai rapidă și o regenerare tisulară.

Descriere

Tehnologie de ultimă oră

Noi posibilități în tratamentul ambulatoriu

Pixel CO2 cu laser pentru micro-ablație, încălzire termică profundă și remodelare tisulară

Laserul fracţional CO2 este un laser de tip alpha cu performanțe ridicate, care adaugă precizie și inovație neegalate în asistența medicală în ambulatoriu.

Sprijinind astăzi cea mai avansată gamă de instrumente chirurgicale, rezultatele tratamentului sunt îmbunătăţite cu CO2 Alma, ceea ce duce la noi posibilităţi în tratamentul ambulatoriu chirurgical minim invaziv.

FemiLift utilizează puterea tehnologiei laser cu emisii reduse de CO2, standardul de aur în strângerea și întinerirea pielii, pentru a obține un efect termic profund pentru remodelarea colagenului vaginal, fără a provoca o ablație agresivă .

Energia cu laser din CO2 este transmisă țesutului vaginal printr-o lentilă holografică care pixelază fasciculul la 81 de pixeli microscopici într-un model de ablație de 9 × 9. Coloanele microscopice ale efectului termic penetrează adânc în submucoasă, lăsând țesutul înconjurător intact. Acest lucru permite o vindecare mai rapidă, deoarece mucoasa din peretele vaginal este întinerită.

Procesul micro-ablativ contractează fibrele existente și stimulează formarea de colagen nou, întinzând țesutul țintă

Alma FemiLift este o soluție minim invazivă care încorporează tehnologia CO2 pentru a oferi îngrijire optimă diverselor preocupări feminine.

Aplicaţii:

Aplicaţii zona genital femei pentru specialităţi chirurgie plastică, ginecologie, urologie

- Înăsprire vaginală

- Stres Incontinenţă urinară (SUI)

- Vagin uscat şi infecţii recurente

- Post-menopauza – GSM

- Reabilitare post-nastere

Aplicaţii dermatologie

Faţă şi corp cu laserul fracţional CO2

  • Riduri profunde

  • Piele flască

  • Vergeturi

  • Cicatrici

  • Pete pigmentare

Aplicaţii ORL

  • Chirurgie ENT ( zonă gât/nas) pentru microablatii

Avantaje

Femi Lift ALMA LASERS:

Beneficiile

Alma Femi Lift: • Tratamente rapide, omogene • Minim invaziv • Tehnologia co2 de tratament ambulatoriu: dovedită clinic • Optim pentru remodelarea colagenului • Sigur, ușor și eficient • Rezultate imediate • Sondă igienică, de unică folosință

http://www.almalasers.com/treatments/surgical/vaginal-dryness-recurrent-infections/

http://www.almalasers.com/alma-products/pixel-co2/