Echipamente medicale / Neonatologie

Incubator KI 1000

10 000 EUR fara TVA

Producator: Novos

Garantie 12 luni

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

Specificatii tehnice:

  • Sistem automat de control al umiditatii - incubatorul garanteaza o umidificare perfecta de pana la 95%, chiar si in conditii foarte dificile – datorita design-ului intregului system.
  • Incalzire omogena a saltelei – sistem special de incalzire a saltelei si a suprafetelor de contact. Astfel este prevenita stresarea organismului nou nascutului, iar distributia egala a caldurii pe corpul lui este garantata.
  • Senzori dubli pentru detectare temperatura corp si temperatura din habitaclu – acesti sensori (atat cei aplicati pe piele, cat si cei din habitaclu) garanteaza securitatea si precizia incalzirii bebelusului.
  • Celula dubla de control al oxigenului (optional) – sistemul automat de oxigenare controlata garanteaza nivelul exact de oxigen prescris de catre clinician, astfel fiind prevenite efectele toxice ale oxigenului in exces sau deficitului de oxigen
  • TSS – sistem de control al temperaturii - temperatura aerului din incubator este controlata. Cand este necesar, apare notifcarea sonora de temperatura scazuta sau ridicata. Temperatura pielii (cum ar fi 36.0 c) si intervalul de alarma (± 0,3, ± 0,5 ° C, ± 1,0) pot fi introduse. Astfel, in cazul in care temperatura pielii copilului (masurata cu sonda speciala pentru piele) este in afara intervalului de alarma, notificarea vizuala si sonora porneste.
  • Panou de comanda touch screen color – se poate urmari pe parcursul a 7 zile evolutia indicatorilor – temperatura, umiditate, oxigen si greutate. Datele se pot salva si personaliza cu numele micului pacient.
  • Smart WeightTM (optional) – inovatia Novos prin care greutatea nou nascutului este monitorizata pe parcursul a maxim 7 zile. Masuratorile pot fi memorate astfel incat, prin comparatie, se poate vedea exact evolutia.
  • Pat inclinabil (Trendelenburg) 120 pentru anumite recomandari clinice
  • Suport caseta radiologie integrata – astfel nu mai este necesara manevrarea nou nascutului in afara incubatorului