Echipamente medicale / Neurologie

Electroencefalograf – 41 canale NEURON-SPECTRUM -5

Producator:

Garantie

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

Sistem EEG cu 41 canale pentru diagnosticare clinică

  • 41 canale EEG

  • 32 canale EEG + 9 canale pentru înregistrarea oricăror semnale fiziologice 

  • 11 tipuri de analiză EEG

  • Buton măsurare impedanţă pe unitatea EEG

  • 12 opţiuni de extindere a funcţiilor dispozitivului, inclusiv video-monitorizare, polisomnografie, etc. 

  • Licenţa pentru un număr nelimitat de staţii de lucru 

11 tipuri de analiză EEG inclusiv On-line/Off-line Brain Mapping şi detectarea activităţii epileptiforme

Software-ul este prevăzut cu sisteme EEG şi EP digitale pentru gamă largă de tipuri de analiză. Include următoarele: amplitudine, spectrală, periodometrica, corelaţie, încrucişate, comparativă, unde, component independent şi activitate epileptiformă.

Software-ul poate genera hărţi cerebrale 2D sau 3D a înregistrării totale sau a unui fragment ales. Toate rezultatele pot fi sincronizate cu traseele înregistrării.

Buton impedanţă în bară de instrumente

Pentru a facilita utilizarea dispozitivului am introdus un buton util în bară de instrumente. Oferă terapeutului posibilitatea măsurării impedanţei pe loc după plasarea electrodului pe pacient. Nu este necesară activarea altor butoane pe PC. Valorile impedanţei tuturor electrozilor sunt indicate pe panoul frontal de către indicatorii color LED. Mai mult decât atât, acest buton porneşte monitorizarea şi înregistrarea semnalului EEG.

12 opţiuni de extindere a funcţiilor dispozitivului

Este posibilă extinderea funcţiilor prin 12 opţiuni care adaugă monitorizarea pe termen lung, polisomnografie, monitorizarea funcţiilor cerebrale, latenţă scurtă sau lungă EP, capacităţile EMG şi ERG.

Un dispozitiv mic, dar cu gamă variată de funcţii, ideal pentru clinici private sau medici de familie.

Licenţa pentru numeroase staţii de lucru

Softaware-ul Neuron-Spectrum.NET poate fi instalat pe numeroase calculatoare de la birou sau de acasă, putandu-e accesa toate funcţiile sale şi genera rapoarte.

Protocolul Neuron-Spectrum.NET este compatibil cu toate dispozitivele Neuron-Spectrum. În primul rând trebuie să menţionăm fiabilitatea acestor sisteme precum şi precizia deosebită a dispozitivului şi a programului ce sunt produse de compania Neurosoft. Compania LIAMED, în calitate de unic reprezentant în România, se asigură de calitatea şi fiabilitatea produselor oferite dar şi de up-gradarea acestora. Programul Neuron-Spectrum.NET va permite efectuarea electroencefalogramelor pe un număr de canale EEG, un număr de canale EMG, 1 canal SpO2, 1 canal ECG şi altele, în funcţie de tipul dispozitivului achiziţionat. Sunt disponibile teste funcţionale standard  precum cele de stimulare vizuală, stimulare auditivă, hiperventilaţie şi ochi închişi/deschişi dar şi teste suplimentare, de lungă durată. Programul oferă posibilitatea de monitorizare pe termen lung a epilepsiei, analizare polisomnigrafica, precum şi posibilitatea de utilizare a datelor în cercetări ştiinţifice. Înregistrarea pe termen lung în timpul somnului permite analiza etapelor de somn iar rezultatele şi calculul automat suntafisate pe graficul de distribuţie cu opţiunile de căutarea automată şi clasificare a evenimentelor de apnee şi hipopnee, desaturare, sforăit, HR, poziţie a corpului etc. Programul permite topografierea parametrilor pe zonele creierului, cu afişare grafică detaliată a tuturor parametrilor relevanţi. Detectarea undelor ascuţite şi a altor evenimente este efectuată în mod automat!

Sistemele sunt computerizate, calculatorul nu este inclus în preţul sistemului şi se poate achiziţiona prin firma noastră sau de către client.