Echipamente medicale / ATI Cardiologie Medicină internă Neurologie Obstetrică Ginecologie Pediatrie Radiologie medicală/imagistică Urologie

Ecograf staţionar S40 + sondă abdomen

19 200 EUR, fără TVA

Producator: SonoScape

Garantie 24 luni

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

 • Monitor 19" LCD color, panou tactil 10"
 • Moduri de lucru: B, M, PW, CW, CFM, DPI, TDI, M-color, Duplex, Triplex, THI
 • Aplicaţii: abdominal, cardiologie, obstetrica-ginecologie, musculo-scheletal, vascular, urologie, părţi moi, pediatrie, anestezie
 • Gamă sonde: liniară, convexă, micro-convexa, endocavitara, phased array, intraoperativa, transesofagiana, tip creion, volumetrică, endocavitara 4D, laparoscopică şi endovaginală - unghi de vizualizare la 200º
 • Conectare 5 sonde simultan + conexiune sondă tip creion
 • Module: ECG, DICOM şi 4D cu sondă volumetrică
 • Braţ monitor şi consolă de comandă ajustabile
 • Încălzitor gel încorporat
 • Funcţie de detectare a temperaturii
 • Ieşiri: S-video, VGA, USB, LAN
 • OPŢIONAL: Elastografie, Stress echo

SonoScape este dedicat furnizării celor mai înalte standarde în ultrasonografie fapt demonstrat de câştigarea premiului Reddot Award în 2011. SonoScape vă prezintă astăzi S40 – un nou standard în seria S a ecografelor SonoScape.

Monitor LCD de 19" de înaltă rezoluţie ce creşte posibilitatea de diagnosticare precisă şi reduce oboseala oculară. Braţ ajustabil al monitorului, panou de control ajustabil.

Tastatură inovatoare: cu cele mai frecvent utilizate taste la îndemâna utilizatorului, lângă trackball.

Deşi sistemul este unul puternic şi de dimensiuni mari datorită tehnologiei de reducere a zgomotelor este cel mai silenţios dispozitiv de acest tip.

Sonde de înaltă densitate

S40 poate opera cu sonde de înaltă densitate pentru a întâmpina necesităţile pentru un număr de cadre cât mai mare şi pentru o rezoluţie premium. Sensibilitate înaltă Doppler pentru un diagnostic cardiac mult mai precis.

Sondă endovaginală 3D/4D

Pentru detectarea celor mai mici detalii încă din primul semestru de sarcină. Reduce disconfortul resimţit de pacient şi asigură siguranţa acestuia. Unghi de vizualizare la 200 de grade, înalte densitate pentru obţinerea celor mai bune imagini.

Funcţie de detectare a temperaturii: diagnosticarea va fi oprită automat când temperatura pacientului depăşeşte limitele normale. Astfel se menţine siguranţa pacientului pe întreaga durată a procedurii.

Elastografie

S40 cuprinde nouă metodă de evaluare a elasticităţii ţesuturilor. Diferenţele dintre răspunsurile emise de ţesuturi sunt detectate şi indicate în timp real de către algoritmii de elastografie prin diferite reprezentări grafice.

Imagine panoramică

Imagine panoramică în timp real pentru organele de dimensiuni mari pentru efectuarea măsurătorilor şi diagnosticare. Identificare rapidă a leziunilor.

Obstetrica-Ginecologie

3D şi 4D în timp real. Noua platformă permite obţinerea unui număr mai mare de cadre de o mult mai mare calitate. Diagnosticare mult mai precisă şi vizualizare în timp real a mişcărilor fetusului.