Echipamente medicale / Cardiologie Endocrinologie Obstetrică Ginecologie Pediatrie Radiologie medicală/imagistică Urologie

Ecograf ClearVue 650 – Philips

-12%

91.000 lei fara TVA (18.958 Euro)

79.900 lei fara TVA (16.646 Euro)

*Pret cu discount pentru clientii BT


Valabilitate oferta 31.12.2019

Producator: Philips

Garantie 12 luni

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

Sistemul ultrasonic Philips ClearVue 650 este la fel de versatil pe cât este elegant. Poate fi utilizat într-o varietate de setări pentru multe tipuri de examene și se va dovedi că, pe langa liniile sale grațioase, prezinta si un mod de operare intuitiv care îl diferențiază de alte sisteme cu ultrasunete.

În plus față de claritatea superbă în imagistica 2D, prezinta, de asemenea, mod foarte simplu si usor de realizare a imaginilor 3D/4D.

Aceasta este o platformă care poate cuprinde o serie de aplicații de la Ob / Gyn la imagini cardiace, abdominale și generale. ClearVue 650 oferă ușurință in utilizare, imagini avansate și cele mai bune caracteristici de automatizare.

Prevazut cu monitor LCD de 19”si patru porturi pentru sonde, ClearVue 650 îmbunătățeste realizarea de ultrasunete într-o serie de aplicații ca:

  • Abdominale

  • Părți moi și superficiale

  • Pediatrice - Cap - Șold

  • Musculoscheletale

  • Urologie și prostată

  • Obstetrică

  • Ginecologie și fertilitate

  • Vascular, Cerebrovasculare, Vascular periferic

Doppler transcranial

Cardiace - Adult - Pediatric

Specificatii tehnice produs, caracterestici standard:

Tehnologia Active Array - Integreaza tehnologiile cheie de procesare a imaginii în traductor, pentru o calitate superbă a imaginii cu un sistem performant, ușor de utilizat și fiabil. Transformarea în bandă largă și procesarea avansată a semnalului - Achiziționează și procesează întreaga amprentă a țesutului pentru diferențierea exacta a tipurilor de tesuturi pe mai multe tipuri de pacienți. Capabilități avansate de Doppler și Doppler color (CW, PW, CFI, CPA, HPRF PW, TDI, Triplex) - Permite efectuarea de studii clinice avansate. Instrumente pentru fluxul de lucru OB, inclusiv lansare rapidă de măsurători OB - Reducerea timpului de examinare și îmbunătățirea fluxului de lucru. Rapoarte și analize configurabile – Efectuarea de analize clinice personalizate în profunzime și îmbunătățirea comunicarii rezultatelor.

Configuratie furnizata:

- Sistem ClearVue 650 3.x

- Pachet optiuni clinice OB / GYN

- XRES - SonoCT

- iScan 2D

- iScan Color și Doppler -

- High Q

- Asistență biometrică - Biometria ajută la îmbunătățirea fluxului de lucru pentru măsurătorile biometrice fetale standard. Măsurătorile suportate sunt FL, BPD, HC, OFD, AC.

- Măsoară rapid și ușor parametrii fetali

- Întotdeauna exista control asupra rezultatului final

- Sonda C5-2 - Transductor cu matrice curbă, 5 la 2 MHz, pentru imagini cu rezoluție înaltă pentru aplicațiile abdominale și Ob / Gyn; imagistica 2D, color, PW Doppler, imagistica armonica a tesuturilor.

- Sonda C9-4v - Transductor endovaginal cu matrice curbată, 9 la 4 MHz și câmp vizual 150 grade; imagistica 2D, color, PW Doppler si Color Power Angio

- Suport sonde EV

- Manuale in limba romana si engleza

- Imprimnta B/W