Echipamente medicale / Anatomie patologică Cardiologie Obstetrică Ginecologie Radiologie medicală/imagistică

DictaMed 2.3 – 2

-11%

3.600 euro (TVA inclus)

3.200 euro (TVA inclus)

*Pret cu discount pentru clientii BT


Valabilitate oferta 04.05.2023

Producator: MEDSOFT SOLUTIONS SRL

Garantie 12 luni

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

Specificatii tehnice produs:

  • Licenta software permanenta
  • Wireless Headset Philips Speech One
  • 12 luni suport tehnic 24/7 inclus si actualizari gratuite
  • Numar nelimitat de utilizatori pe aceeasi statie de lucru
  • Optional 10% din valoarea licentei suport tehnic anual inclusiv actualizari ale aplicatiei

Redactarea raportului medical in timpul examinarii

Beneficiind de headsetul wireless Philips SpeechOne, elaborarea rapoartelor medicale primeste o injectie de adrenalina. Functiile de Smart Templating ale aplicatiei DictaMed fac posibila elaborarea completa a raportului medical inca din momentul in care examinarea ultrasonografica este finalizata. Sistemul poate fi antrenat sa ignore instructiunile adresate pacientului si sa completeze automat masuratorile sau observatiile specifice organului sau segmentului examinat.

Optimizata pentru terminologia medicala

DictaMed este prima aplicatie de transcriere automata (“speech-to-text”) optimizata pentru termeni medicali care include si limba romana. Aplicatia recunoaste cu acuratete cuvintele rostite si foloseste algoritmi puternici de procesare a limbajului pentru a aseza cuvintele in contextul dorit. Recunoasterea vocala se face in timp real iar utilizatorii isi pot predefini sabloane bazate pe anumite cuvinte cheie.

Invatare din mers.

Chiar daca are o acuratete foarte ridicata si dispune de un dictionar extrem de vast, DictaMed ofera utilizatorilor posibilitatea de a imbunatati rezultatele transcrierilor prin adaugarea unor cuvinte sau chiar a unor fraze mai des utilizate. In felul acesta, prin contributia fiecarui utilizator, acuratetea transcrierilor va fi si mai mare.

Integrare cu sisteme informatice existente.

Aplicatia se integreaza in mod nativ cu orice processor de text (MS Word, Open Office, etc) precum si cu orice sistem informatic existent in cadrul organizatiei, fara a fi nevoie de dezvoltare complementara. Utilizatorul poate folosi comenzi vocale pentru a naviga intre diferitele campuri ale aplicatiilor frecvent utilizate