Echipamente medicale / ATI Cardiologie Medicină de laborator Medicină de urgență Medicină internă Neonatologie Oncologie Pediatrie

Analizor pentru determinarea gazelor sanguine, electoliți și metaboliți Stat Profile Prime Plus

77.000 LEI + TVA

Producator: Nova Biomedical

Garantie 24 luni

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

Stat Profile Prime Plus este un analizor complet care combină gaze din sânge, electroliți, metaboliți, CO-oximetrie, oferind 22 de parametrii masurati și 34 de rezultate calculate într-un analizor simplu și compact.

Este singurul analizor care ofera in mod optional posibilitatea testarii Ureei (BUN), a creatininei (Creat) și eGFR.

Dezechilibrele de iMg, Na, K, şi iCa pot cauza aritmii cardiace, contracție cardiacă redusă şi chiar stop cardiac. Prime Plus este singurul analizor de gaze sanguine care furnizează un profil complet de electroliți, inclusiv iMg.

Rezultatele Prime Plus sunt rapide, oferă un panou complet al meniului de testare în aproximativ un minut și sunt combinate cu conectivitate bidirecțională, un sistem robust de gestionare a datelor și o protecție completă a securității cibernetice.

  • Cel mai cuprinzător meniu de îngrijire critică, parametrii măsurați: PO2 PCO2 pH Hct tHb Na Cl K iCa TCO2 iMg Glu Lac Uree (BUN) Creat SO2% O2Hb COHb MetHb HHb HbF tBil
  • Probă biologică folosită: sânge integral heparinizat, ser/plasmă, arterial, venos mixt, capilar, CSF, dializat.
  • Volum probă: 135 µl
  • Efectuare probă din: seringă, tub deschis, capilar
  • Singurul analizor de gaze sanguine care calculează Volumul plasmatic estimat (EPV)

 

Analizorul Prime Plus combina tehnologia de cartuse de unica utilizare, fara intretinere, pentru senzori si reactivi, cu tehnologia noua, patentata, de co-oximetrie fara lizare a sangelui integral. Deșeurile periculoase biologice sunt auto-conținute în cartușul calibratorului, eliminând întreținerea eliminării deșeurilor și expunerea potențială.

Cartușele individuale oferă o alternativă la preț redus în comparație cu inflexibilitatea și risipa sistemelor combinate de cartușe.

Impachetare kit: 100, 200, 300, 400, 500, 800 și 1000 teste

 

Deoarece ne dorim să îmbunătățim eficiența operațiunilor și șă oferim o soluție pe termen lung, vă punem la dispozitie analizoarele de gazometrie produse de Nova Biomedical, liderul tehnologic mondial în dezvoltarea de analizoare rapide de sânge integral. Analizoarele NovaBiomedical oferă cele mai extinse meniuri de testare și oferă rezultate în cel mai scurt timp, la costuri reduse.