Echipamente medicale / ATI Medicină de laborator Medicină de urgență

Analizor pentru determinarea electroliților Stat Profile Prime ES Comp

26.000 LEI + TVA

Producator: Nova Biomedical

Garantie 24 luni

Citeste mai mult

Aplica online si te sunam pentru detalii

Aplica online si beneficiaza de discount

Discountul se acorda doar clientilor BT care nu doresc sa faca achizitia prin credit

Singurul sistem de electroliți care oferă o evaluare completă a echilibrului electroliților. combină microelectronica revoluționară din lumea consumatorilor cu tehnologia inovatoare MicroSensor Card  a companiei Nova Biomedical pentru un analizor mai mic, mai rapid, mai puternic, dar mai simplu și mai puțin costisitor.

Fiecare cartuș este gata de utilizare și se înlocuieste cu ușurință în câteva secunde. Tehnologia RFID a cartușului identifica automat ora de instalare a cartușelor, data, numărul lotului, parametrii de testare și utilizarea.

  • Profiluri electrolitice disponibile: Na, K, Cl, iCa, iMg, pH * și Hct *
  • Acceptă sânge integral, plasmă, ser, urină *, LCR * și dializat *
  • Testarea probei 60 secunde
  • Eșantionator opțional în 10 poziții

Deșeurile periculoase biologice sunt auto-conținute în cartușul calibratorului, eliminând întreținerea, aruncarea deșeurilor și expunerea potențială.

Impachetare kit: 100, 200, 300, 400, 500, 800 și 1000 teste.

 

Deoarece ne dorim să îmbunătățim eficiența operațiunilor și șă oferim o soluție pe termen lung, vă punem la dispozitie analizoarele de gazometrie produse de Nova Biomedical, liderul tehnologic mondial în dezvoltarea de analizoare rapide de sânge integral. Analizoarele NovaBiomedical oferă cele mai extinse meniuri de testare și oferă rezultate în cel mai scurt timp, la costuri reduse.