10 ani de vise împlinite pentru medicii din România, cu ajutorul Diviziei pentru Medici

În 2007, Banca Transilvania a decis să fie și mai aproape de medicii din România și a creat astfel o echipă dedicată. Astăzi, echipa numără peste 60 de oameni și 9 sedii dedicate exclusiv medicilor. Aşa a luat fiinţă singura divizie din sistemul bancar destinată exclusiv medicilor, Divizia pentru Medici.

Pe parcursul celor 10 ani, Divizia pentru Medici a fost ghidată de profesionalism şi pasiunea pentru actul medical şi a creat soluţii pentru ca viaţa personală a medicului să fie mai bună, iar pacienții să aibă acces la servicii medicale de calitate.

În 2017, Divizia pentru Medici continuă să răspundă nevoilor personale și profesionale ale medicilor, focusul principal rămânând stimularea spiritului antreprenorial.

Pentru viitor, Divizia pentru Medici va rămâne un partener atent la dorinţa de privatizare a medicilor şi va susţine în continuare deschiderea de cabinete, dar şi proiectele medicale mai îndrăzneţe.

10 ani, 10 realizări cu care ne mândrim:

2009

BT (prin Divizia pentru Medici) a devenit banca oficială a Societăţii Române de Cardiologie, pentru suportul oferit în lupta împotriva bolilor cardiovasculare.

2010

Cel mai bun produs bancar pentru medici – Gala Medica

2010

Cea mai susţinută preocupare de a sprijini financiar sectorul medical privat din România, Galele Finmedia

2010

Partener al Sistemului de Sănătate, Forumul Internaţional Sănătate

2011

Cel mai bun produs şi cea mai bună iniţiativă de finanţare pentru medici, Gala Medica

2011

Susţinerea Congresului Naţional de Cardiologie

2012

Cel mai bun produs şi cea mai bună iniţiativă de finanţare pentru medici, Gala Medica

2015

Premiu de excelenţă – Innovation in Health & Finance – Financing for doctors

2016

Premiul Online Banking pentru Produsul Online al anului 2016 - Platforma online dedicată medicilor - Gala Online Banking

2017

Lider de piaţă în sectorul antreprenorial medical cu finanţări de peste 70 milioane EUR/an

Vom rămâne în continuare partenerii medicilor antreprenori, fie că vor avea nevoie de echipamente medicale sau de soluții personalizate pentru nevoile lor.

Divizia pentru Medici este mai mult decât o mână de ajutor pentru medicii antreprenori, este o acțiune prin care putem ajuta la salvarea de vieți omenești.