BT Pay

plateste rapid cu telefonul

Descarca gratuit aplicatia

Platesti contactless cu telefonul

Nu e nevoie se te opresti din conversatia cu prietenii tai sau sa inchizi alte aplicatii pe care le folosesti in acel moment pe telefon. E suficient sa deblochezi telefonul si sa-l apropii de POS, fara sa deschizi aplicatia. Pentru siguranta ta, este nevoie de autentificare suplimentara cand faci plati peste 100 de lei. BT nu percepe niciun comision pentru platile cu telefonul.

 

In cazul platilor cu Android este nevoie sa ai functia NFC pornita.

Platile cu iPhone se fac prin intermediul Stickerului BT Pay. Acesta se poate comanda direct din aplicatia BT Pay, gratuit, dupa ce ai introdus un card.

Ai intrebari?

Economiseste cu BT Pay. Cum?

De acum e usor sa urmaresti cum cheltuiesti banii. Vei vedea in aplicatie, pentru fiecare card in parte un grafic al cheltuielilor tale, pe domenii: utilitati, supermarket, transport, timp liber etc. Astfel iti va fi mai usor sa stii unde poti economisi.

Preia controlul asupra cardurilor tale, digital & fizic

Da, uneori vrei sa stii ca totul e in siguranta si in controlul tau. De acum, poti modifica limita tranzactiilor tale online si offline, retragerile de numerar de la bancomat si numarul de tranzactii care pot fi efectuate cu cardul.

Gestioneaza usor obligatiile de plata pe cardul tau de credit

Iti notezi in calendar cand trebuie sa-ti platesti obligatia lunara? De acum nu mai e nevoie. Poti sa setezi plata automata a obligatiilor lunare pe cardul de credit, la data scadentei sau poti plati cand vrei tu, pana la data scadentei, prin butonul special 'Alimenteaza cardul'.

Tu vei decide daca platesti suma minima obligatorie sau vei plati intreaga suma utilizata la finalul lunii anterioare, ca sa nu mai platesti dobanda.

Pe langa asta graficul te va ajuta sa vezi exact care e balanta si obligatiile de plata.

Premii in miscare

Conecteaza contul tau Fitbit in aplicatie, sincronizeaza-ti pasii si poti debloca oferte BT si ale partenerilor. Pentru ca te incurajam sa fii fit si sanatos

Imparte costul / Split the Bill

Ai iesit cu prietenii in oras si v-ati dat seama ca nu aveti cash? Ai luat un cadou si vrei sa imparti costul cu restul prietenilor? Tot ce ai de facut este sa platesti cu cardul si sa soliciti bani de la restul persoanelor, selectandu-le din lista contactelor din telefon. Suma poate fi impartita in mod egal sau se poate solicita suma diferita. Persoanele de la care soliciti bani trebuie sa foloseasca, de asemenea, BT Pay.

Vrei sa trimiti sau sa soliciti bani de la un prieten?

Tot ce ai de facut este sa selectezi persoana sau persoanele din agenda telefonului si sa completezi suma pe care o trimiti sau o soliciti.

Poti sa transferi bani si intre cardurile tale, daca vrei sa folosesti un anumit card la cumparaturi.

Ai intrebari?

Un nou loc pentru cardurile tale BT: aplicatia BT Pay

Telefonul te ajuta in fiecare zi pentru foarte multe lucruri. De acum poti face si plati cu el.

Adauga-ti in aplicatia BT Pay cardurile si bucura-te de o experienta cu totul noua: shopping direct cu telefonul.

Poti adauga in aplicatie doar cardurile BT.

Ai pierdut sau ratacit cardul? Blocheaza-l rapid din BT Pay

Pierderea cardului e un moment dificil, dar cu BT Pay poti diminua rapid riscurile: poti bloca/debloca temporar sau permanent cardurile tale. BT Pay iti permite sa fii ‘the king of your castle’.

Ai intrebari?

Totul, in timp real. Vezi istoricul tranzactiilor efectuate si cati bani mai ai pe cardurile din BT Pay.

Daca ai card de credit, poti afla cat ai de plata in fiecare luna si cate puncte de loialitate STAR ai acumulat.

Primesti oferte de la partenerii STAR si promotii la produsele BT

Ce costuri ai? Lista de taxe si comisioane

Toate raspunsurile la intrebarile
legate de BT Pay le gasesti pe